Asus ZenBook UX430UA-GV356T, laptop roz de 14 inci

Laptopul Asus ZenBook UX430UA-GV356T e doar unul dintre numeroasele modele disponibile pe piață care le puteți încerca și care cred că vă pot ajuta zi de zi. Ideea e că un laptop poate înlocui cu succes un desktop datorită componentelor sale și dotările sunt pe măsura generației. Construcția laptopului e destul de compactă datorită faptului că are ecran NanoEdge, adică ecranul ajunge până în margini.

E un model pe roz care se adresează doar unei anumite categorii de utilizatori, iar pentru cei care vor o culoare diferită, vi se oferă alternative pe albastru închis. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E echipat cu un procesor destul e bun numit i5-8250U care are ceva mai multe nuclee decât generația precedentă. Placa video integrată e relativ aceeași doar că are câteva caracteristici mai diferite. Ecranul de 14 inci e unul dintre cele mai bune deoarece reproduce nu număr mare de culori și unghiurile de vizibilitate sunt generoase.

Chiar dacă nu are mult spațiu de stocare, trebuie apreciat că are un mediu de stocare de tip SSD care e mult mai rapid. E echipat cu difuzoare Harman Kardon și se pot conecta boxe exterioare pentru un plus de sonorizare (în caz că vreți să ascultați muzică).

Păreri pro și contra

Nu e precum un laptop simplu deoarece are o construcție mai solidă, o tastatură iluminată, se mișcă foarte bine și e însoțit de Windows 10 licențiat. Chiar dacă nu are unitate optică, nici nu avea nevoi pentru că porturile USB 3.0 sunt alternativa perfectă (instalarea durează mai puțin). Discutăm de o serie destul de populară și care oferă numeroase configurații, însă pentru uz office nu e nevoie de Core i7 sau de o placă video dedicată. Nu merită să investiți prea mult într-un laptop dacă nu-l folosiți pentru aplicații profesionale sau jocuri.

Asus UX430UA-GV356T poate fi cel mai bun cadou pentru persoana iubită și cred că va aprecia foarte mult culoare, dar și ce oferă. Cu acesta puteți scăpa de cabluri deoarece se poate folosi un mouse wireless și tehnologia WiFi de înaltă viteză (tip ac 2×2).

Te-ar mai putea interesa