Asus ZenBook UX430UA-GV274T, Ultrabook cu Kaby Lake Refresh

Asus ZenBook UX430UA-GV274T e un ultrabook pentru cei interesați de portabilitate și de performanță. Cu o greutate de 1,3kg și o baterie care ține până în 8 ore acest laptop are una dintre cele mai durabile baterii de pe piață și poate fi purtat într-o husă.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim unul dintre cele mai avansate aparate din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest model, mai exact faptul că are un ecran cu ramă îngustă. În poză e un model gri închis, dar trebuie să știți că modelul GV274T e unul albastru.


Avantaje

Din punct de vedere al memoriei acest model se descurcă formidabil întrucât are stocare internă pe SSD de 512GB și memorie RAM 8GB tip DDR4.
Cea mai importantă componentă a unui dispozitiv modern e procesorul, iar acest laptop are cel mai bun i7 din seria a opta – i7-8550U. Acesta nu doar are 4 nuclee, ci are și cip grafic UHD (de la Intel).
La capitolul sistem de operare are Windows 10, iar acesta e un avantaj deoarece laptopul poate fi utilizat din prima pentru orice.
Ergonomia e una superioară cu o tastatură iluminată, taste ușor de apăsat și ecran clar (rezoluție 1080p și strat anti-glare).
Rama ecranului e una minimală numită nano edge, iar din această cauză laptopul are mărmea unui laptop de 13 inci și ecranul de 14. 😉

Dezavantaje

Costul de achiziție e mai mare dacă e să-l comparăm cu cel al unui laptop normal. Dar, are multiple caracteristici utile… o parte din ele le-am menționat mai sus.

Concluzii

Modelul Asus UX430UA-GV274T e un laptop premium din seria Zenbook de culoare albastră adresat celora care vor performanță maximă fără a renunța la portabilitate … sau invers.
Fiabilitatea acestui Zenbook e una superioară, mai exact garanția e de 2 ani și o să vă țină chiar și 10 în care o să funcționeze ca în prima zi.

Lasă un comentariu