Asus ZenBook UX430UA-GV273T, ultrabook Rose Gold cu Windows 10

Ultrabookul Asus ZenBook UX430UA-GV273T e doar o variantă a acestei serii, există alternative și pe alte culori dacă vă doriți un model pentru El. Indiferent de culoare, aceste gadgeturi sunt ideale pentru taskuri zilnice pentru că se mișcă excelent. Fiind vorba de o serie nouă, e și normal să fie un hardware pe măsură care se descurcă bine în orice aplicație. Chiar dacă nu e precum un laptop multimedia, puteți viziona alături de cineva conținut video 1080p că doar ecranul poate reda largă gamă de culori și imaginea e clară din orice unghi l-ați privi.

Acest model arată foarte bine în realitate și se adresează doamnelor și domnișoarelor cu pretenții ceva mai mari, că doar are SSD M.2 și i7 Quad Core. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Modelul de procesor i7-8550U nu e foarte popular dar va deveni deoarece a fost lansat de ceva timp și nu a ajuns chiar pe toate seriile de pe piață. Mai sunt laptopuri cu procesoare din generația precedentă și care nu mai merită deoarece sunt Dual Core.

Chiar dacă nu are porturile clasice de pe laptopuri, acesta oferă USB 3.1 tip C, USB 2.0, USB 3.0, HDMI de tip micro, bluetooth și WiFi ac. Nu e nevoie de mai mult și mi-aș dori ca laptopurile clasice să urmeze acest model.

Păreri pro și contra

E o alegere ideală fie că îl folosiți acasă, fie la locul de muncă și e chiar ușor de transportat. Ca multe alte laptopuri premium, acest vine la pachet cu Windows 10 și voi puteți pune altă variantă de 10 dacă nu vă place aceasta. Nu e cu mult mia mic decât un model 15 inci, dar se vede o diferență mare la greutate – 1,25 kg, de aceea face parte din segmentul ultraportabilelor.

Asus UX430UA-GV273T e un model care merită încercat în special dacă actualul model are doar HDD, veți observa că acest ultrabook se mișcă rapid și chiar dacă nu are foarte mult spațiu de stocare. Viitorul aparține SSD-urilor de tip M.2 pentru că ocupă foarte puțin spațiu și nu sunt foarte scumpe. Cele cu suport NVMe sunt preferatele mele datorită performanțelor.

Lasă un comentariu