Asus ZenBook UX430UA-GV103T, laptop foarte ușor pe albastru

Ultraportabilul Asus ZenBook UX430UA-GV103T arată foarte bine pe albastru, dar cred că ați observat că e ceva mai compact decât alte model de 14 inci. Dimensiunile reduse ale laptopului se datorează faptului că ecranul ajunge aproape până în margini, raportul ecran/carcasă fiind de 80%. Acest model oferă cea mai bună experiență office datorită componentelor avansate și nu e nevoie de o placă video dedicată. Seria Zenbook oferă multe ultrabookuri similare cu cel de jos, chiar și cu alte componente care pot afecta prețul.

Nu poate fi un model accesibil cât timp concurează cu modelele de la Apple. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă țineți la performanțe nu optați pentru un laptop cu Core i3 sau Core i3, ci alegeți cel mai bun de pe piață – Core i7 Kaby Lake. Acesta se mișcă excelent cu un SSD atât de bun, motiv pentru care puteți face destul de multe pe acesta în special că are un ecran 1080p cu 100% culori sRGB și unghiuri de vizibilitate largi. Puteți folosi programe profesionale de proiectare sau editare foto și nu e nevoie neapărat de un ecran extern.

Această generație oferă o configurație destul de bună și pot fi variante cu 16GB RAM, dar nu văd la ce ar ajuta că doar nu e un laptop de gaming. O astfel de memorie ar influența prea mult prețul și nu cred că ați vrea să fie mai scump de atât.

Păreri pro și contra

laptopurile din seria Zenbook oferă niște dotări ceva mai speciale, de aceea și prețurile sunt destul de piperate. Tastatura iluminată e prezentă atât la ultrabookuri cât și la laptopurile de gaming, doar că e pe o singură culoare. Acest gadget e foarte subțire și se datorează construcției din aluminiu și SSDului. Autonomia e foarte bună atunci când nu solicitați configurații, nu alegeți o luminozitate mare la ecran și nici nu folosiți prea des tehnologiile wireless.

Asus ZenBook UX430UA-GV103T are sistem de operare care putea fi instalat ulterior chiar și cu ajutorul unui stick USB 3.0. Deci lipsa unității DVD nu e un minus pentru laptop, acea dotare e în plus și nu va mai fi pe viitoarele laptopuri.

Te-ar mai putea interesa