Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus Zenbook UX410UQ-GV022R, ultrabook cu portabilitate extremă

Asus Zenbook UX410UQ-GV022R e un laptop de 14 inci din categoria ultrabook care se adresează celora în căutarea unei soluții cu portabilitate excelentă și productivitate ok. Gândiți-vă că acest model are o baterie care ține de la 4 la 8 ore în funcție de ce faceți pe laptop. Productivitatea e dată de prezența sistemului de operare Windows 10 și a tastaturii ușor de utilizat.
E bun pentru acasă, dar și pentru sarcini business întrucât are toate porturile necesare precum și componente noi (procesor i7 Kaby Lake, SSD M2, placă video cu memorie dedicată, 16 giga RAM și altele).

Modelul UX410UQ vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop cu tastatură iluminată, ecran superb și performanțe foarte bune.
Puteți vedea din imaginea de alături cât de bine arată. Are un design cu elemente împrumutate de la laptopurile Apple.


Caracteristici

Ultrabook-ul UX410UQ-GV022R de la Asus e un model apărut pe piață de nu prea mult timp și se laudă cu ecranul Full HD de 14 inci cu suprafață anti-glare și multe altele pe care le voi menționa în rândurile ce urmează.
Procesorul e un i7-7500u cu voltaj scăzut care scoate 5247 puncte la benchmark chiar dacă e unul că două nuclee. Acest cip e unul cu voltaj scăzut și cu funcție turbo în sensul că își mărește frecvența când e nevoie.
Memoria RAM e una cu o capacitate de 16 giga, lucru care te va face să să rulezi orice rapid. Chiar și placa video e una cu memorie video de 2 GB așa încât jocurile să ruleze bine.

Avantaje

Performanțele sunt unele foarte bune în jocuri și la filme Blu-ray. Ca o avertizare trebuie să spun că acest ultrabook nu e pentru jocuri întrucât răcirea nu e ca la ROG-uri.
Portabilitatea excelentă e dată de bateria care ține maxim 8 ore și greutatea de 1,4 kilograme.

Verdict

Dacă ești interesat de un laptop pentru sarcini de orice fel care să poată fie ușor de cărat în geantă și să aibă un ecran mare recomand acest Zenbook UX410. Asus Zenbook UX410UQ-GV022R e pe piață de câteva luni și e apreciat de cei care vor o sculă robustă și în care să se poată baza.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu