Asus ZenBook UX410UA-GV163T, laptop cu ecran superb

Nu sunt multe branduri care oferă laptopuri ca și Asus ZenBook UX410UA-GV163T și nu cred că mă puteți contrazice. Îmi place ecranul său deoarece are caracteristici tehnice foarte bune – unghiuri de vizibilitate largi, imagine 1080p, reproduce multe culori. Acesta e o variantă fără placă video dedicată și se poate observa din numele său (UA, în loc de UQ). Arată foarte bine pe gri și e vorba de un finisaj metalizat, iar touchpadul e suficient de mare chiar dacă avem un model de 14 inci. Bineînțeles, puteți opta pentru un mouse dacă nu vreți să folosiți touchpadul și productivitatea va fi ceva mai mare.

Cu siguranță, nu oricine și-l poate permite dar există și variante cu placă video dedicată dacă bugetul nu vă este limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile sunt destul de bune pe laptopurile premium și chiar nu văd ce i-ar lipsi unui astfel de model. Pe lângă procesorul Core i3 Kaby Lake și memorie RAM de 8GB, acesta are două medii de stocare. Pe hard disc se pot stoca fișiere media iar pe SSD se pun aplicații pentru a rula mult mai rapid.

Pe acesta puteți viziona conținut de calitate datorită rezoluției superioare dar și panoului foarte bun. Chiar dacă multe laptopuri permit înlocuirea plăcuței de memorie RAM instalate cu una mai bună, de cele mai multe ori nu e nevoie de mai mult (8GB e suficient).

Nu aș pune alt sistem de operare pe acesta pentru așa componente hardware, dar poate pe viitor va fi o versiune și mai nouă.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și e normal că doar e vorba de seria Zenbook și cel de sus face parte din cea mai nouă generație. Are cele mai noi componente hardware, motiv pentru care și autonomia laptopului e destul de mare.

Asus ZenBook UX410UA-GV163T face parte di segmentul premium, adică are dotări ceva mai speciale și o construcție robustă și elegantă în același timp. Prezentarea video de la final e una care vă poate ajuta să faceți alegerea corectă. Chiar nu văd de ce nu v-ar plăcea de acest model.

Te-ar mai putea interesa