Asus ZenBook UX410UA-GV037T, laptop gri de 1.4 kg

Laptopul Asus ZenBook UX410UA-GV037T e o varianta pe gri cu greutate de 1.4 kg, dar sunt disponibile configurații pe culori diferite. Această serie oferă variante de dimensiuni variabile, cu sau fără placă video dedicată (se poate vedea din nume – UQ sau UA). Am pus prezentarea de la final dacă vreți să-l vedeți mai în detaliu și veți observa că face parte din cea mai recentă generație. Mă refer la faptul că are o construcție ceva mai compactă, deoarece ecranul ajunge aproape până în margini.

Arată ceva mai bine decât un Macbook Air și oferă mai multe în același preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul de mai sus oferă un procesor Kaby Lake i7-7500U cu placă video integrată, dar pot fi alte laptopuri care oferă în plus și o placă video dedicată. Bine, să nu vă gândiți că va deveni un laptop de gaming, că doar e un ultrabook. Un laptop de gaming presupune să aibă și o construcție diferită și care e însoțită de o răcire de ultimă generație.

Ecranule unul detaliat și clar indiferent cum îl priviți, iar finisajul mat e mai apreciat decât cel lucios, în special dacă îl folosiți pe parcursul zilei și lumina din jur e puternică. Chiar dacă e mic și compact, acest gadget poate înlocui un desktop PC pentru are tot ce acre nevoie și performanțele sunt impresionante.

Păreri pro și contra

E dotată cu tehnologii wireless de ultimă generație – Wireless 802.11 ac/a/b/g/n 2×2, dar și porturile sunt conforme pentru a putea folosi medii de stocare externe sau chiar pentru a conecta periferice care nu au tehnologie bluetooth. Acesta e un ultraportabil și tot mai multe laptopuri devin mai ușoare, mai subțire și mai rigide (carcasa e realizată din aluminiu sau aliaje).

Asus ZenBook UX410UA-GV037T pentru cei interesați și care poate nu s-au decis încă pentru care serie să opteze. Oricum, cel de sus mi se pare suficient de performant pentru utilizare office și se mișcă destul de bine, că doar are un SSD decent. În plus vi se oferă și un hard disc pe care să stocați fișierele media.

Te-ar mai putea interesa