Asus ZenBook UX370UA-C4198T, laptop cu ecran pliabil

Laptopul Asus ZenBook UX370UA-C4198T e unul cu ecran touch și se vede din poza de jos, dar și din numele său. Chiar îmi place varianta pe gri deoarece arată bine în combinație cu negru și e o culoare modernă (negrul e clasic). Evident, nu poate fi upgradat ca un laptop convențional, dar nici nu aveți ce să-i mai puneți pentru că se mișcă excelent. SSD-urile de tip M.2 măresc semnificativ performanțele laptopului dar depinde și de model, dar nici nu ocupă spațiu.

Există și alte culori dar cu nume diferit, iar din poza de jos se vede varianta pe gri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul i5-8250U e mult mai bun decât versiunea anterioară cu două nuclee și doar unele procesoare vor mai fi Dual Core. Numărul de nuclee e foarte important pentru taskurile zilnice, dar și frecvența de lucru nu trebuie neglijată.

Ecranul e similar cu cel al unei tablete, pentru că are o rezoluție mare și o protecție lucioasă. Memoria RAM de pe acesta are o frecvență mai mică pentru ca să nu afecteze autonomia laptopului. Un așa gadget se adresează oricui, doar că nu oricine și-l permite, iar prețul e justificat de faptul că poate fi folosit ca o tabletă. Ecranul touch e o tehnologie destul de scumpă în special dacă discutăm de un ecran de 13.3 inci.

Păreri pro și contra

Cred că veți folosi destul de des tastatura iluminată când lumina din jur nu e suficient de puternică și vreți să lucrați pe el. Tot mai multe laptopuri au această dotare specială, dar mai sunt și altele: cititor de amprentă, WiFi ac 2×2 și TPM. Pe lângă faptul că e un laptop compact, poate fi folosit precum o tabletă de 13 inci și rulează unul dintre cele mai populare sisteme de operare – Windows. Îmi place să folosesc un astfel de laptop în modul tabletă și poate fi pus ca în poza de sus (ca să aveți mâinile libere).

Asus ZenBook UX370UA-C4198T intră în categoria ultraportabilelor deoarece are o construcție de numai 1.1 kg și ecranul e destul de mare.

Te-ar mai putea interesa