Asus Zenbook UX370UA-C4093T, ultrabook Flip S de numai 1.1 kg

Ultrabookul Asus Zenbook UX370UA-C4093T e un model Flip S adică are un design convertibil, datorită balamalelor care permit plierea ecranului. Astfel un laptop poate fi folosit ca și tabletă, doar că e mai greu decât o tabletă clasică. Chiar și așa nu veți găsi tablete cu ecran de 13.3 inci și care să aibă Windows 10. Producătorii de gadgeturi nu mai oferă astfel de soluții deoarece tabletele au pierdut din popularitate (din cauza telefoanelor cu ecrane mai generoase).

Din poza de se vede că ecranul are un finisaj lucios cu unghiuri de vizibilitate destul de bune și ecran touch (nu are nevoie de stand). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul se mișcă foarte bine că doar are componente clasice – i7-7500U, memorie de 8GB și SSD de 256GB. Sunt anumite laptopuri care au componente mai eficiente/slabe datorită construcției, dar acesta nu e unul dintre ele.

Acesta impresionează cu acel ecran 1080p deoarece are în plus și următoarele caracteristici: unghiuri de vizibilitate mari, protecție Gorilla Glass, Asus Eye Care (reduce lumina albastră cu până la 30%), refresh 60 Hz și 100% sRGB. Ecranul e foarte important chiar și pentru un laptop, mi-aș dori astfel de ecrane și pe laptopuri mai accesibile (adică să fie și pe serii mai comerciale).

Păreri pro și contra

Asus Zenbook UX370UA-C4093T e unul dintre laptopurile premium ale acestui brand, că doar e vorba de seria Zenbook. E preinstalată cea mai nouă versiune de Windows, chiar nici nu aș recomanda alt sistem de operare. Sunt prezente două porturi USB care sunt cele mai avansate de la ora actuală – 3.1 tip C. Chiar dacă e compact, sunt incorporate difuzoare premium de tip Harman Kardon. Am oferit destul de multe motive pentru a nu alege alt model, dar cred că le știați și voi.

Indiferent pentru care configurație sau culoare veți opta, veți avea un gadget de tip 2 în 1 care merită ales deoarece oferă o interacțiune diferită cu interfața sistemului de operare. Din clipul de jos vă puteți face o idee spre o anumită variantă, care nu e cu nimic mai diferită decât cea de sus (culoarea e albastru).

Te-ar mai putea interesa