Asus Zenbook UX370UA-C4061T, ultraportabil cu i7

Asus Zenbook UX370UA-C4061T e un ultrabook foarte performant și cu portabilitate excelentă. Vine dotat cu procesor i7, SSD tip M2 și ecran touch. Acest laptop e numai bun pentru acasă, dar și pentru cei interesați într-un laptop business avansat din toate punctele de vedere.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care cântărește doar 1,1 kilograme și are o baterie care ține până la 10 ore… în funcție de ce faceți pe el.
Puteți vedea din imaginea de alături că arată foarte bine și că vine la pachet cu Windows 10, iar felul acesta aveți la dispoziție un sistem de operare compatibil touch și care are multe programe.


Avantaje

Modelul UX370UA dispune de un ecran de 13,3 inci care are o rezoluție Full HD și touch. Capabilitatea touch este una utilă în cazul în care sunteți pasionați de jocuri cu touch ori lucrați într-un mediu unde trebuie să luați notițe pe fugă.
La capitolul memorie vine cu 16 GB memorie RAM DDR3, iar pentru stocare internă vine cu un SSD de 512 giga.
Procesorul care echipează acest laptop 2 în 1 este un i7-7500U din seria Kaby Lake care are două nuclee și cip grafic integrat HD 620. E un model nou cu suficientă putere de procesare și cu voltaj scăzut așa încât să aibă o portabilitate cât mai bună.

Dezavantaje

Nu dispune de memorie dedicată pentru cipul grafic, dar are suficientă memorie RAM (a sistemului) din care să preia. Placa video dedicată ar fi o sabie cu două tăișuri deoarece pe de o parte îți furnizează toată puterea de procesare video, iar pe cealaltă parte consumă mai mult curent… deci bine că nu o are.

Concluzii

Dacă vreți un laptop convertibil care să fie performant și care să arate bine atunci acest model Asus Zenbook UX370UA-C4061T ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model. Puteți observa că e îmbinarea perfectă dintre laptop și tabletă. Are avantajele unui laptop (productivitate și performanță) precum și pe cele ale unui tablet PC (portabilitate și control touch).

Te-ar mai putea interesa