Asus Zenbook UX310UA-FB581R, ultrabook cu Windows 10 Pro

Ultrabookul Asus Zenbook UX310UA-FB581R face parte dintr-o serie lansată de ceva timp, motiv pentru care are un hardware decent și nu prea aveți ce să-i reproșați. E conceput pentru mediul business și are o configurație office foarte bună. Pentru taskuri zilnice, procesorul Core i7 se mișcă excelent și nu e necesară o versiune cu 4 nuclee. Acesta e genul de laptop care nu necesită upgrade-uri deoarece are atât un SSD, dar și o memorie RAM generoasă.

Un ultrabook atât de mic poate avea un hardware destul de bun și chiar niște dotări interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede foarte bine că are o construcție destul de compactă care va fi apreciată de cei care au nevoie de mai multă portabilitate. E vorba de un ecran de 13.3 inci ceva mai bun datorită rezoluției QHD+ – 3200 cu 1800 pixeli. Deci se poate viziona chiar și conținut 4K pe acesta.

Acea memorie RAM e destul de bună dar consider că e prea multă pentru un laptop office. Dacă ar fi fost un laptop pentru jocuri, atunci ar fi apreciat acea capacitate de memorie. Pe lângă acel hard disc generos, ultrabookul impresionează la capitolul viteză de citire a datelor cu acel SSD de 256GB. Gadgeturile cu două tipuri de medii de stocare sunt excelente indiferent pentru ce le veți folosi. Are o construcție din aluminiu care e plăcută la atingere și care e destul de ușoară.

Păreri pro și contra

Un ultrabook impresionează la capitolul autonomie deoarece are componente cu consum redus, un ecran mai mic și o baterie foarte bună. Sunt incluse și niște accesorii interesante care pot fi destul de utile dacă aveți nevoie de alte porturi (mă refer la adaptoare). Ținând că e vorba de un gadget portabil, o husă e chiar utilă atunci când îl luați la locul de muncă sau la facultate.

Asus UX310UA-FB581R e un model care poate fi folosit de oricine doar că are un software ceva mai avansat pentru segmentul business (Windows 10 Pro). Sunt disponibile ceva mai mai multe modele pentru ca voi să alegeți varianta care vi se potrivește și care nu vă depășește bugetul.

Te-ar mai putea interesa