Asus ZenBook UM433DA, laptop cu Windows 10

Laptopul Asus ZenBook UM433DA reprezintă o soluție premium de la acest brand și se vede doar după cum arată. Are un ecran deosebit și o tastatură bine aranjată, iar lipsa tastaturii numerice nu mai e o problemă pentru că acum avem una digitală în touchpad. Această caracteristică poate fi activată și dezactivată când doriți. Această implementare e destu lde bine gândită pentru cei care vor un laptop mic la locul de muncă și lucrează mult cu cifre.

Arată foarte bine pe argintiu iar linia aurie din partea de sus evidențiază foarte bine seria aceasta – Zenbook. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu siguranță, modelul UM433DA-A5002T e recomandarea mea pentru că un SSD e mai rapid decât un hard disc și prețul e atractiv. Varianta UM433DA-A5017T are aceleași componente, doar că spațiul de stocare e ceva mai generos.

Procesorul de pe acesta e noul Ryzen 5 cu 4 nuclee care promite o experiență plăcută, fiind echivalentul unui Core i5 de la Intel. Asus oferă sistem audio Harman Kardon pe destul de multe laptopuri. Prețurile le consider justificate de performanțele hardware-ului, dar și de calitatea materialelor folosite. Un alt aspect care trebuie menționat, ar fi că nu mai trebuie upgradat și poate fi folosit mulți ani.

Păreri pro și contra

Sunt multe serii și unele au ecran fie mai mare, fie mai mic. Indiferent pentru care veți alege, dotările sunt aceleași și cel de sus mi se pare potrivit ca mărime – 14 inci. Tastatura iluminată nu e prezentă doar pe laptopuri de gaming, ci și pe cele premium Zenbook. E prezent un adaptor de la USB 3.0 la RJ45 deoarece laptopul e foarte subțire, dar și dacă nu ar fi fost inclus se putea achiziționa ulterior.

Asus ZenBook UM433DA prezintă un display cu luminozitate destul de bună și rezoluție 1080p pentru a viziona un conținut cu multe detalii. Poate fi protejat mai bine cu acea husă inclusă, astfel că nu e nevoie neapărat de o geantă, poate fi ținut precum o mapă. Reprezită o alternativă foarte bună la un Macbook deoarece oferă chiar mai multe dotări și sistemul de operare e unul cunoscut.