Asus ZenBook Pro UX550GE-BN024R, model cu i7-8750H și Windows 10

Pentru cei interesați de un laptop din categoria ultrabook care să aibă performanțe peste medie recomand acest Asus ZenBook Pro UX550GE-BN024R. Nu doar că are o portabilitate foarte bună, dar și performanțele sunt extreme (datorită procesorului i7 six core și a plăcii video GTX).

Acest laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar categoria în care e inclus e cea multimedia. Are componente specifice unui laptop de gaming, dar nu e deoarece laptopurile de jocuri au răcire specifică. Din poza de alături se poate vedea că e un laptop care are aspect specific seriei UX550.


Păreri pro și contra

Modelul Asus ZenBook Pro UX550GE-BN024R e unul care e dotat cu procesor i7-7850H care are 6 nuclee. În acest fel laptopul face față oricărei provocări întrucât acesta e cel mai bun procesor i7 mobil.
Răcirea e realizată cu două ventilatoare așa încât să nu se încălzească prea tare. Acest lucru e foarte util, dar tot nu vă recomand să folosiți notebook-ul la jocuri prea mult.
Portabilitatea e una extremă cu o greutate de 1,9kg și o baterie care poate să țină până la 10 ore. Portabilitatea vine la un cost deoarece portul LAN e disponibil sub formă de adaptor de la USB 3.0.
Nu vă va fi prea greu să tastați pe timp de noapte deoarece dispune de iluminare.
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție FHD și cu panel de cea mai bună calitate. În acest fel o să avem parte de imagini foarte bune din orice sursă.

Concluzii

Modelul de față vine la un preț competitiv pentru ceea ce poate face și nu prea are concurență. Există câteva variante de la alți producători cu componente similare, dar cu răcire care lasă de dorit (doar un ventilator) și o asamblare nu prea ok.
Cei de la Asus întotdeauna au făcut laptopuri bune, iar alegând ceva de la ei sunteți siguri că faceți o alegere bună.
O să fiți tentați să folosiți laptopul și la alte treburi, dar recomandarea mea e să-l folosiți pe post de desktop replacement, ori laptop business.

Te-ar mai putea interesa