Asus ZenBook Pro UX550GD-BN008T, ultrabook cu componente avansate

Laptopul Asus ZenBook Pro UX550GD-BN008T e un ultrabook după construcție, însă are un hardware destul de neobișnuit. Mă refer la faptul că are un procesor i5-8300H și o placă video GTX 1050. L-aș recomanda celor care îl folosesc programe profesionale de editare sau proiectare deoarece performanțele sunt bune și ecranul are o rezoluție Full HD. În mod office, acesta poate oferi cel mult 10 ore de autonomie și chiar puteți merge oriunde cu el pentru că e mult mai compact decât un Republic Of Gamers.

Ținând cont de preț, pasionații de jocuri pot alege o variantă clasică pentru gaming cum e cea menționată anterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus Zenbook UX550VD BN046T

Noul Coffee Lake i5-8300H are specificații mai bune, dar pentru jocuri aș recomanda i7 pentru că are 6 nuclee. Placa video integrată nu e foarte importantă, doar dacă vă interesează o autonomie mai mare, pentru că cea dedicată are un consum semnificativ mai mare.

Bineînțeles are una dintre cel mai bune ecrane de pe piață că doar e vorba de un Zenbook Pro și rezoluție o consider suficient de mare pentru o diagonală de 15.6 inci. Aveți posibilitatea să conectați un monitor pentru o prezentare sau pentru a viziona alt tip de conținut de la o distanță mai mare de ultrabook. Nu prea mai merită să optați pentru HDD, deoarece noile SSD-uri sunt destul de rapide și diferența de preț nu e mare.

Păreri pro și contra

Discutăm de segmentul business cu caracteristici speciale mai diferite: tastatură iluminată, cititor de amprentă, construcție foarte subțire din aluminiu, Windows 10 preinstalat, TPM și baterie cu autonomie maximă de 10 ore. Puteți folosi un periferic wireless dacă nu plac cablurile din jur și tehnologia bluetooth 5.0 asigură o distanță ceva mai mare de funcționare a unor periferice.

Asus UX550GD-BN008T e mult mai compact decât laptopurile multimedia și nu mai zic de cele de gaming, motiv pentru care are mai puține porturi și cei care vor să folosească cablul LAN pentru conectare la internet, e inclus un adaptor. Oricum și prin WiFi veți avea o viteză de transfer foarte bună deoarece discutăm de WiFi ac 2×2.

Lasă un comentariu