Asus ZenBook Flip X560UQ-FJ045R, model 2 în 1 cu Kaby Lake

Recomand ASUS ZenBook Flip X560UQ-FJ045R celora interesați de un laptop care să aibă ecran care să se poată roti la 360 grade. Mai exact e un gadget 2 în 1 care are portabilitatea unei tablete și productivitatea unui laptop.
Este ideal pentru acasă, dar și pentru utilizarea în medii business.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are o portabilitate peste medie. Vine cu o baterie care are 4 celule și cu o greutate de circa 2,2 kilograme. Din imaginea alăturată se poate vedea că arată mult diferit față de X360 (tot de la Asus).


Avantaje

X560UQ-FJ045R e un laptop de 15 inci cu rezoluție FHD și panel de calitate superioară (IPS). E un ecran glare și pot spune că mie mi-ar fi plăcut să fie anti-glare întrucât în acest fel nu s-ar fi reflectat lumina pe suprafața sa.
Are 8 giga RAM DDR4, iar dacă vreți puteți să adăugați ma mult deoarece capacitatea e de 16 giga. Eu zic că 8GB sunt suficienți însă peste 2-3 ani mai mult ca sigur că 16 va fi standardul.
Pentru stocare se folosește de un SSD tip M.2 de 512 giga, iar acest tip e de câteva ori mai rapid decât un Solid State convențional.
Placa video e una discretă cu memorie dedicată, fiind vorba despre un model GT 940MX de la Nvidia.
Vine cu Windows 10 preinstalat, fiind vorba despre o variantă Pro. Acest lucru e unul util având în vedere că nu are unitate optică.
Pentru conectarea la net ne putem folosi de wireless întrucât e vorba de unul foarte avansat de tip ac 2×2. Nu are LAN, însă vine la pachet cu cablu USB 3 to RJ45.

Concluzie

Dacă ești pasionat de tehnica de generație nouă atunci acest model Asus ZenBook Flip X560UQ-FJ045R va fi pe placul tău. Vine cu 3 porturi USB 3.0, webcam HD, wireless ac, procesor i7 Kaby Lake, ecran cu panel IPS și multe alte lucruri utile.
Singurul lucru care nu-mi place la el e că are o greutate de peste 2 kilograme.
Dacă vreți ceva mai mic atunci ar fi bun un Transformer Book.

Te-ar mai putea interesa