Asus ZenBook Flip UX561UD-BO005T, 2 în 1 cu i7-8550U și GTX 1050

Asus ZenBook Flip UX561UD-BO005T e un laptop convertibil aka 2 in 1. Poate fi transformat în tabletă, iar datorită greutății de 2kg și a bateriei care ține până în 8 ore putem spune că acest aparat e unul cu o portabilitate excelentă. Comparativ cu o tabletă PC are o productivitate mult sporită mulțumită sistemului de operare Windows 10 și a prezenței tastaturii.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul potrivit pentru acasă ori pentru mediul business.


Pro

Acest laptop UX561UD-BO005T din seria Asus ZenBook Flip e unul de 15 inci cu rezoluție Full HD și cu ecran tactil. În acest fel beneficiem de un aparat care poate fi utilizat pe post de tabletă și are o suprafață mare de lucru.
Procesorul din dotare este un i7 cu patru nuclee, fiind vorba despre modelul i7-8550U care e foarte performant. Generația a opta de i7 și i5 au performanțe similare celora de pe desktop.
Pentru sarcini video acest model e dotat și cu placă video performantă tip GTX 1050 care de obicei e pentru laptopuri de jocuri. E vorba despre o placă cu 2GB memorie RAM.
Despre memoria sistemului trebuie știut că e de 8GB RAM, iar stocarea e pe SSD de 128 de giga.
Un alt avantaj care nu trebuie neglijat e prezența multiplelor porturi și moduri de a conecta laptopul. Aș menționa wireless ac, USB, HDMI și altele.

Contra

Singurele dezavantaje ar fi că are un cost de undeva la 6000 lei și că ecranul nu e unul cu rezoluție 4K. O rezoluție mai mare ar fi făcut laptopul și mai bun pentru desen tehnic sau chestii similare.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un laptop special cu portabilitate bună (baterie care să țină mult și greutate redusă) atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. De menționat ar mai fi că în România cel mai bine trec laptopurile de la Asus datorită prețului bun și fiabilității.

Te-ar mai putea interesa