Asus ZenBook Flip UX561UA-BO056T, laptop pliabil cu SSD mare

Asus ZenBook Flip UX561UA-BO056T face parte dintr-o serie interesantă pentru că oferă un design convertibil. Cu alte cuvinte, puteți rabata sau plia ecranul la maxim și să aveți o tabletă cu ecran de 15 inci. Carcasa e realizată din aluminiu pentru ca laptopul să fie cât mai solid, dar să nu uităm nici de balamalele 360. Răcirea se face prin partea din spate ca și la alte laptopuri avansate, iar voi nu veți simți nici un deranj când îl veți folosi.

Laptopul acesta poate fi folosit ca în imaginea de jos dacă nu doriți să scrieți ceva și un mouse poate mări productivitatea, chiar dacă ecranul e de tip touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot fi laptopuri convertibile și cu placă video dedicată însă prețul e destul de piperat și dacă chiar vă plac jocurile, mai bine alegeți unul de tip TUF. Componentele actuale au nevoie de un sistem de răcire eficient care să mențină temperaturile interioare constante. Laptopurile touch nu vin cu ecran mat, ci e lucios astfel că e recomandat să nu-l folosiți în spații prea luminoase (se reflectă lumina din ecran).

Memoria acestui laptop e suficientă pentru orice task, deci nu-i putem reproșa nimic. Toate aplicațiile pornesc rapid pentru că SSD-ul are o viteză de citire superioară, iar pe acesta puteți stoca multe date pentru că are o capacitate mare.

Păreri pro și contra

Laptopul se mișcă foarte bine cu nou procesor de la Intel care are performanțe apropiate cu cel de pe PC. Are un design solid care va fi aprecia de cei care călătoresc, iar ecranul touch e o alternativă bună la touchpad. Puteți folosi și un stylus dacă sunteți un utilizator creativ și vreți să desenați schițe sau altceva. Nu e cel mai portabil laptop de pe piață, însă pentru un adult e destul de ușor și până la urmă îl alegem pentru performanțele sale.

Asus UX561UA-BO056T vine și cu acel adaptor la cablu LAN deoarece nu se poate pune o mufă de rețea la un design atât de subțire. Poate fi transportat sau protejat cu ajutorul husei incluse, însă puteți folosi și o husă.

Te-ar mai putea interesa