Asus ZenBook Flip UX461UA-E1013T, laptop convertibil auriu

Laptopul Asus ZenBook Flip UX461UA-E1013T e unul dintre cele mai noi soluții portabile care se adresează și celor pasionați de tablete. Mia precis, are un ecran pliabil cu tehnologie touch care nu are nevoie de stand și se vede acest lucru din poza de jos. Ecranul e destul de subțire și ajunge aproape până în margini pentru ca laptopul să aibă dimensiuni mai reduse. Chiar dacă nu va fi folosit pentru taskuri dificile, e echipat cu un procesor Kaby Lake R și cu un SSD de 256GB.

Are o construcție interesantă și e disponibil pe culoarea aurie care e destul de elegantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i5-8250U e destul de popular și cred că va fi prezent pe multe laptopuri ale anului 2018. Ecranul de 14 inci e destul de mare ținând cont că nu veți sta prea departe de el, iar dacă vreți să vizionați un filme, monitorul se conectează cu un cablu HDMI la acest laptop. Pentru uz office, chiar nu aveți nevoie de mai mult adică de un laptop mult mai scump.

Totuși, există ultrabook-uri foarte subțiri care poate v-ar interesa însă bugetul trebuie să fie semnificativ mai mare. Culoarea aurie e tot mai des întâlnită pe noile laptopuri, în special pe cele metalice, dar cele de gaming sunt mult diferite de cel de sus pentru că se adresează unei categorii diferite de utilizatori. Nu sunt foarte multe porturi, cir sunt exact cele care vă vor fi de folos.

Păreri pro și contra

Are dotări speciale care le găsiți doar pe laptopurile premium: cititor de amprentă, tastatură iluminată, adaptor USB 3.0 – LAN (e subțire și are puține porturi). Sunt incluse și alte accesorii care poate le veți aprecia; geantă și Stylus Pen. Nu e un ultrabook pentru că nu e foarte subțire, dar e mult mai portabil decât un laptop convențional (1.4 kg).

Asus UX461UA-E1013T poate fi folosit ca un laptop clasic, o tabletă sau ca un PC dacă conectați un mouse/monitor mare. Trebuie apreciată prezența sistemului de operare care e la ultima versiune și va evidenția cel mai bine performanțele configurației.

Te-ar mai putea interesa