Asus ZenBook Flip UX370UA-C4219T, laptop cu ecran 1080p care se rabatează

Laptopul Asus ZenBook Flip UX370UA-C4219T se adresează celor care vor un mod de interacțiune diferit și care au avut o tabletă. Acele balamale permit plierea ecranului după cum doriți și poate fi pus ca cel din poza de jos. Astfel va sta perfect pe birou și puteți lăsa mouse-ul deoparte, pentru că poate fi folosit precum o tabletă de dimensiuni ceva mai mari. Tabletele nu mai sunt atât de populare, de aceea un laptop ca acesta ar fi o soluție interesantă de tip 2 în 1.

Sunt disponibile și variante pe culori diferite dar care oferă cam același componente hardware. Oricum, pe albastru și gri arată cel mai bine și nu are importanță culoarea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Pentru ce oferă, prețul mi se pare destul de corect și veți observa că alte branduri nu oferă astfel de soluții. Pe acesta găsim cele mai noile componente hardware și care nu vor avea înlocuitori prea devreme. Observ că se tinde spre laptopuri care au doar mediu de stocare SSD (preferabil M.2), ecranul FullHD devine standard și capacitatea minimă de RAM va fi 8GB.

E și normal să vină cu Windows 10, nu pentru că nu are unitate optică, ci pentru că discutăm de un model premium. Instalarea unui sistem de operare durează foarte puțin cu așa un hardware și porturile USB 3.1 sunt bune în acest sens.

Păreri pro și contra

Chiar dacă se pune accent pentru design, vine cu cele mai bune dotări de pe piață și vi se oferă exact ce aveți nevoie. Un laptop atât de compact nu poate avea o placă video dedicată sau procesor conceput pentru gaming, însă veți rămâne uimiți de performanțele noului i7 Kaby Lake R. Chiar dacă are o carcasă din aluminiu, e inclusă o husă pentru a-l putea transporta mai ușor.

Asus UX370UA-C4219T e echipat cu tastatură iluminată și cititor de amprentă ca și variantele business, dar acestea nu sunt dotări standard, ci speciale. Un minus ar fi că are un ecran lucios și nu unul mat cum e la multe modele convenționale, dar e de înțeles pentru că are touch.

Lasă un comentariu