Asus ZenBook Flip UX370UA-C4196T, laptop albastru cu touchscreen

Laptopul Asus ZenBook Flip UX370UA-C4196T are componente clasice, adică vă veți folosi de noul Core i5 Kaby Lake R care are 4 nuclee, un SSD mare și 8GB RAM. Nu sunt multe tablete de 13 inci cu aceste specificații, plus că aveți și Windows 10 cu licență. Pot spune că e gadgetul perfect pentru uz office și nu numai. Nu aveți nevoie de un stand pentru că ecranul poate fi pliat după bunul plac, se poate vede și în pozele de prezentare. Culoarea de pe acesta e una destul de plăcută – albastru roial, iar aceasta o găsim și pe alte serii de la acest brand.

Modelele cu ecran touch au protecție anti-zgârieturi, astfel că el este lucios și dacă vreți să lucrați pe el atunci trebuie să setați o luminozitate mai mare la ecran. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui model de laptop e Core i5 8250U care e foarte popular, chiar și pe laptopurile multimedia și pasionații de jocuri îl apreciați. Bineînțeles, placa video integrată nu e de ajuns pentru jocuri 3D, dar oricum serii precum ZenBook nu sunt create pentru astfel de taskuri.

Păreri pro și contra

E vorba de un model cu greutate redusă, performanțe office bune, dotări excelente și o construcție reușită. Se adresează celor care vor o interacțiune diferită și nu vor să se folosească tot timpul de mouse. Autonomia e mare însă nu e chiar cât sugerează producătorul, poate să ajungă la 10 ore în mod office. Carcasa e realizată din aluminiu, de aceea laptopul e foarte ușor și robust. Chiar nu aveți ce să-i reproșați în special că ecranul oferă o mulțime de detalii, pentru că rezoluția e una ridicată – 1920 cu 1080 pixeli.

Acest Asus UX370UA-C4196T are Windows 10 instalat, iar acest detaliu reiese din numele său (are „T” la final) și nici nu cred că ați fi ales o altă versiune. Sunt incluse câteva accesorii care le puteți folosi: husă, mini dock (oferă ceva mai multe porturi) și stylus pen. Un laptop subțire nu oferă foarte multe porturi pe lateral și e de înțeles, dar producătorii s-au gândit la toți utilizatorii.

Te-ar mai putea interesa