Asus ZenBook Flip UX370UA-C4195T, laptop care se transformă în tabletă

Sunt prezente pe piață tot mai multe laptopuri care sunt convertibile adică au acele balamale care pornit plierea ecranului, dar și ecranul eu nul de tip touch. Asus ZenBook Flip UX370UA-C4195T e unul dintre ele și acesta are un finisaj elegant pe albastru și o carcasă din aluminiu. Acesta are Windows instalat care e singurul sistem de operare care-l puteți alege și acesta oferă drivere compatibile pentru actualele componente. Totuși, acesta e disponibil în mai multe variante însă nu ar trebuie să vă deranjeze cât timp îl folosiți pentru taskuri simple.

Recomand Windows 10 Pro pentru companii dar nu e o regulă, chiar și versiunile mai accesibile sunt o soluție, mai puțin S (studenți). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

CPU-ul e foarte important indiferent de gadget și în cazul laptopurilor, veți vedea că sunt prezente configurații echilibrate. Acest laptop e creat pentru aplicații office și multitaskingul va fi excelent cu memoria RAM de 16GB. Ecranul touch e un plus pentru un laptop, însă dacă nu-l veți folosi ca o tabletă ori cu stylus, atunci optați pentru un model clasic. Ecranele senzitive au protecție lucioasă care reflectă lumina care nu e un minus dacă îl veți folosi în camere nu foarte luminoase și poate obișnuiți să setați luminozitatea ecranului spre maxim.

Păreri pro și contra

Are cele mai noi dotări de pe piață și nu mai trebuie să folosi un cablu de rețea pentru a vă conecta pentru că are tehnologie wireless de ultimă generație, ori optați pentru adaptorul că are USB 3.1 tip C. Acest port reprezintă viitorul dar vor fi și variante îmbunătățire pe viitor care măresc funcționalitatea sa, adică nu vor fi necesare alte porturi. Greutatea laptopului e destul de scăzută și trebuie să fie așa pentru că e convertibil, iar aici e vorba de o construcție de numai 1.1 kg. Spațiul de stocare și performanțele nu sunt o problemă când discutăm de un SSD de 512GB.

Asus UX370UA-C4195T are o baterie excelentă care e de ajuns pentru orice veți face pe ea, iar autonomie ei diferă în funcție de ce veți face pe el sau cât de mult solicitați procesorul.

Te-ar mai putea interesa