Asus ZenBook Flip UX370UA-C4058T, laptop din aluminiu

Laptopul Asus ZenBook Flip UX370UA-C4058T e un model convertibil doar că face parte dintr-o generație mai recentă, adică arată mai bine, hardware-ul e actualizat la zi și construcția e mai compactă (marginile ecranului sunt mai înguste). Cine nu și-ar dori un gadget portabil și performant? Ei bine, acesta rulează cea mai recentă versiune de Windows – 10, și chiar nu aș recomanda altul. Acesta are o greutate de numai 1.1 kg care e foarte bună pentru un laptop de 13.3 inci. În plus vine pe un albastru royal, care e foarte plăcut deoarece e pe o nuanță plăcută. Pot fi laptopuri și pe alte culori dacă vă plac.

Pentru cei interesați am pus o poza dar și o prezentare detaliată la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus ZenBook Flip UX370UA C4058T

Poate fi folosit în orice condiții deoarece are tastatură iluminată și poate fi luat oriunde datorită dimensiunilor reduse (e cât o mapă). Chiar dacă ecranul e unul de 13.3 inci, unghiurile de vizibilitate sunt mari și rezoluție e FullHD pentru a vedea fiecare detaliu.

Laptopul se descurcă excelent dacă folosiți programe profesionale – Core i5, 8GB DDR4 și SSD M.2. Această combinație e ideală pentru utilizatorii office și nu cred că și-ar dori mai mult.

E foarte subțire, dar tot are un număr generos de porturi care vă permit conectarea unor periferice. Are difuzoare Harman Kardon care nu sunt prea des întâlnite pe laptopuri acestui brand.

Păreri pro și contra

Dacă sunteți fan Asus, în sensul că ați mai avut un laptop de la acest brand și folosiți un telefon Zenfone, Asus ZenBook Flip UX370UA-C4058T e alegere ideală deoarece puteți economisi niște bani. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să căutați o tabletă mare care și așa nu va avea un ecran mai mare de 10 inci, iar performanțele sunt pe măsură deoarece sunt utilizate componente clasice. Laptopurile cu ecran detașabil au hardware-ul integrat în ecran, deci nu poate avea un Core i5 Kaby Lake.

Chiar dacă nu vă place să-l pliați complet, puteți rotit ecranul ca și în poza de sus. Astfel aveți ambele mâini libere, iar pentru a scrie ceva puteți opta pentru tastatura fizică.

Te-ar mai putea interesa