Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ZenBook Flip S UX370UA-C4227T, model premium cu touch

Dacă vă interesează un laptop 2 în 1 pentru scopuri profesionale ori acasă atunci modelul Asus ZenBook Flip S UX370UA-C4227T ar fi recomandarea mea. E un model cu ecran de 13,3 inci care are rezoluţie FHD şi procesor i7-8550U (model quad core din generaţia Kaby Lake R). Pentru a putea folosi dispozitivul din prima e dotat cu Windows 10, iar sfatul meu e să rămâneţi cu acest sistem de operare deoarece e cevl mai avansat.

Acest laptop vine la un [preţ]preţ[/preţ], iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere hardware, ci şi aspectiv. Acest lucru poate fi văzut din imagine de alături.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus UX370UA-C4227T e unul din seria ZenBook Flip S şi are un ecran de 13 inci cu suport touch şi rezoluţie 1920×1080 pixeli. În felul acesta beneficiem de un aparat cu ecran superb pe care informaţiile se vor vedea clar. Alte caracteristici care te-ar interesa ar fi tehnologia Eye Care (reduce lumina albastră cu vreo 30%), panelul IPS, că are sticlă Gorilla Glass şi că ecranul e glare.
Procesorul i7-8550U e unul quad core comparabil cu un i7 desktop din seriile anterioare. E un procesor foarte performant care pe lângă cele 4 nuclee are şi cip grafic Intel UHD capabil de a reda conţinut 4K.
Puteţi conecta diverse aparate la acest laptop deoarece are porturi utile precum două USB-uri tip C. La capitolul conectivitate are wireless ac 2×2 şi bluetooth.
Pentru a putea lucra cât mai mult pe el acest model are o portabilitate extremă datorită autonomiei de 11 ore şi greutăţii de 1,1kg.

Laptopul acesta e unul care se adresează persoanelor interesate de ceva performant şi care să aibă portabilitate maximă. Versatilitatea modelului acesta e una la fel de bună precum portabilitatea deoarece poate fi utilizat pe post de laptop 2 în 1.
Stocarea e una suficientă deoarece e reprezentată de un SSD de 256 giga, iar despre memoria RAM trebuie spus că e de 8 giga. Ambele (SSD şi RAM) sunt suficiente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu