Asus ZenBook Flip 15 UX562FD-EZ027T, model 2 în 1 cu i5

În cazul în care sunteţi interesaţi de un aparat care să aibă performanţe excelente şi portabilitate bună vă recomand acest laptop Asus ZenBook Flip 15 UX562FD-EZ027T. E un model 2 în 1 (laptop şi tabletă) cu ecran de 15,6 inci.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi vine la pachet cu o mulţime de dotări utile.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus ZenBook Flip 15 UX562FD-EZ027T e unul care vine cu un ecran touch de 15,6 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli. Pentru ca operarea acestuia să fie una ok are finisaj glare.
Stă excelent la capitolul memorie RAM deoarece are instalaţi 12GB din 16 posibili. Nici la partea de stocare nu stă prea rău deoarece are 512GB pe SSD.
Nu beneficiază de unitate optică, dar acest lucru nu-i prea important din moment ce are sistemul preinstalat (Windows 10).
Pe partea de porturi acest model are 4 USB-uri, HDMI, wireless ac, bluetooth şi LAN prin adaptor USB. Cea mai uşoară metodă de conectare la Internet e cea fără fir şi e foarte accesibilă prin faptul că are wireless ac.
Dacă e să vorbim despre ergonomie atunci trebuie spus că acest model are tastatură iluminată şi ecran cu panel de calitate aşa încât totul să se vadă bine.
Modelul acesta are şi cip grafic cu memorie dedicată. E vorba despre o GTX 1050 cu 2GB memorie. În felul acesta o să puteţi folosi laptopul şi la sarcini multimedia.

Un laptop precum acesta se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi care să nu coste o avere. E bun pentru acasă cât şi pentru sarcini business.
În opinia mea astfel de laptopuri sunt perfecte pentru cei interesaţi de ceva puternic şi care să aibă fiabilitate ridicată. Trebuie să vă gândiţi că modelul de faţă va fi actual şi peste câţiva ani (4-5 ani).
Nu doar laptopurile TUF sau ROG au rezistenţă Military Grade, ci şi acest Zenbook Flip 15. Acest lucru ne arată că laptopul va fi foarte rezistent.