Asus ZenBook Deluxe UX490UA-BE012R, ultrabook albastru de numai 1 kg

Acest ultrabook Asus ZenBook Deluxe UX490UA-BE012R face parte din a 3-a generație de ultraportabile de la acest brand. Bineînțeles, are componente de ultimă generație și dotări premium. Mă refer la difuzoarele de tip Harman Kardon, tastatură iluminată, construcție rigidă din aluminiu, cititor de amprentă, TPM și altele. Arată foarte bine pe albastru dar această serie mai oferă și variante pe ale culori, însă aceasta arată cel mai bine.

Sunt destul de multe laptopuri în acest buget, dar nu cred că vă interesează restul pentru că nu sunt la fel de elegante ca și acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i7-7500U poate fi suficient de bun chiar și pentru acest tip de gadget. Placa video Intel e satisfăcătoare chiar și pentru conținut de calitate (1080p). Acesta e ideal pentru cei care călătoresc sau pur și simplu doresc un gadget elegant cu care să atragă atenția celor din jur. Nu are un ecran oarecare ci unul de 14 inci cu imagine FullHD și protecție Gorilla Glass.

Chiar nu avea nevoie de o memorie de 16GB RAM, dar nu vă afectează în mod negativ acest aspect. Are un SSD de ultimă generație, adică e de tip M.2 și acesta e doar o plăcuță.

E un model cu baterie generoasă, adică poate oferi o durată de viață destul de generoasă – maxim 10 ore. Are cam aceleași dotări ca și un laptop simplu sau mai bine zis, are cele mai utile dotări. Unitatea optică chiar nu are sens și nici tastatura numerică nu mi se pare utilă. Însă o tastatură iluminată care ușurează munca în orice condiții e decentă.

Păreri pro și contra

E un model care nu și-l permite oricine, dar nici nu prea are concurență, în sensul că e un gadget foarte compact cu dotări excelente. Îmi place mai mult decât un MacBook Air pentru că arată mult mai bine.

Asus UX490UA-BE012R e una dintre cele mai bune variante oferite anul acesta de acest producător. Pentru cei care sunt interesați dar nu au văzut această serie în realitate, vă recomand clipul de la final.

Te-ar mai putea interesa