Asus ZenBook 15 UX533FAC, laptop ultraportabil de 15 inci

Asus ZenBook 15 UX533FAC e un laptop de 15,6 inci cu o portabilitate foarte bună, motiv pentru care e numit ultraportabil. Greutatea sa e de circa 1,7kg şi bateria poate să ţină până la 17 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop aspectiv şi care e disponibil în mai multe culori. De aceea există variantele UX533FAC-A8108T, UX533FAC-A8090R şi UX533FAC-AA111T.

Asus ZenBook 15 UX533FAC

Păreri pro şi contra

Laptopul vine cu procesor i5 quad core (arhitectură Comet Lake). E un procesor cu cip grafic integrat şi performanţe superioare.
memoria RAM e de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB. E vorba despre un SSD de tip M.2.
Precum alte laptopuri moderne nici acesta nu are unitate optică, instalarea programelor ori a unui sistem de operare putându-se face de pe un stick USB ori de pe net. Laptopul vine cu Windows 10 preinstalat şi, în opinia mea, ar trebui să rămâneţi cu acest sistem de operare deoarece laptopul e compatibil cu acesta.
Stă excelent la capitolul porturi şi conectică deoarece are 3 USB-uri, HDMI, card reader, wireless ax şi bluetooth.
La capitolul ergonomie se evidenţiază cu o greutate redusă de circa 1,6kg, tastatura iluminată şi de tip chiclet.
Din păcate nu are LAN Gigabit, dar se poate utiliza un adaptor pentru aşa ceva.
Precum la alte laptopuri Asus moderne şi acesta are balama ErgoLift. Aceasta ajutând la răcire uniformă şi la o mai bună poziţionare a tastaturii.

Un laptop precum acest Asus ZenBook 15 UX533FAC e pentru persoanele interesate de ceva portabil şi performant. Procesorul i5-10210U nu doar are un voltaj scăzut, dar scoate 8537 puncte pe cpubenchmark. E un scor foarte mare pentru un astfel de procesor.
Chiar dacă e un laptop ultraportabil acesta este unul foarte durabil, respectând standarde militare din Statele Unite, precum laptopurile Rog.
Laptopul e bun acasă cât şi la birou, iar dacă vreţi să-i faceţi upgrade atunci trebuie să ştiţi că totul e la maxim şi că nu e nevoie de aşa ceva.

Te-ar mai putea interesa