Asus Zenbook 14X OLED UX5400EG, laptop cu ecran la touchpad

Dacă vă interesează un laptop ultraportabil atunci vă recomand modelul Asus Zenbook 14X OLED UX5400EG. Acesta vine în mai multe variante așa încât să aveți din ce alege.
Articolul de față se vrea a fi mai mult un ghid decât un review. Asta pentru a vă ajuta să faceți o alegere mai bună.

De la început trebuie să scriu că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic pentru acele persoane interesate de o soluție business sau pentru acasă.
Cred că se poate vedea din imaginea de alături că modelul e unul fără tastatură numerică (numpad) în partea dreaptă, dar cu un touchpad care poate fi utilizat pe post de numpad sau ecran.

Păreri pro și contra

Laptopul UX5400EG al celora de la Asus face parte din gama Zenbook 14x. Acest lucru înseamnă că pe lângă portabilitatea foarte bună are și ecran superb de tip OLED.
Aparatul are și multe alte avantaje comparativ cu variantele de anul trecut și am să încerc să le menționez în rândurile cu urmează, dar nu înainte de a evidenția avantajele și dezavantajele.

  • Portabilitate extrem de bună
  • Multiple setări de siguranță
  • Tastatură iluminată
  • Ecran superb
  • Performanțe mult peste medie
  • Cost ușor mare
  • Nu e pentru jocuri

Portabilitatea laptopului e una foarte bună prin faptul că are o greutate de 1,4 kilograme, iar bateria poate să țină circa 6 ore. Greutatea e una mică deoarece notebook-ul are carcasa din aluminiu.
Ergonomia e una foarte bună dacă e să luăm în considerare greutatea mică, ecranul OLED și tastatura iluminată.
Multitudinea de porturi și conexiuni e un alt lucru pozitiv, printre acestea numărându-se HDMI 2.0, port USB, două porturi Thunderbolt, wireless ax etc.
Pentru a putea fi utilizat de la început acest model are instalat Windows 10.

Te-ar mai putea interesa