Asus ZenBook 14 UX433FN, laptop pe albastru regal sau argintiu

Asus ZenBook 14 UX433FN e doar una din numeroase serii de ultrabookuri premium de la acest brand, iar aceasta are un ecran de 14 inci (reiese din numele său). Se vede că are o linie aurie care evidențiază seria și brandul, iar în interiorul touchpadului se află acel touchpad. Acesta poate fi activat/dezactivat când e nevoie de el, deci brandul s-a gândit și la companii. Variantele sunt numeroase pentru că pot să difere componentele, sistemul de operare și culoarea.

Câteva dintre acestea sunt: UX433FN-A5079 (cel mai ieftin), UX433FN-A5251 (i7, SSD mai mare), UX433FN-A5306 (i7). Dacă aveți nevoie de software licențiat, adică de Windows 10, atunci UX433FN-A5110T și UX433FN-A5248T sunt laptopurile care le recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Carcasă e realizată din aluminiu și așa e la mai toate laptopurile foarte subțiri pentru că plasticul e fragil dacă e vorba de o grosime atât de mică. Autonomia e generoasă la acestea pentru că sunt componente eficiente și una dintre ele e memoria LPDDR3. Ecranul are caracteristic foarte bune și chiar nu veți mai simți nevoia unui monitor suplimentar, acum aveți unul Full HD cu unghiuri de vizibilitate bune și design modern (margini subțiri). Noul design cu ecran minimalist e prezent pe tot mai multe laptopuri și a făcut ca laptopul să „intre la apă”. NU aș putea spune care e cel mai potrivit pentru voi pentru că prețurile sunt destul de diferite și poate aveți o culoare preferată.

Păreri pro și contra

E echipat cu cel mai bun sistem audio numit Harman Kardon, dar tot nu poate ține locul unui sistem audio clasic. Performanțele cresc la variantele mai scumpe pentru că discutăm de componente mai scumpe și e prezentă o placă video GeForce MX150. Cu aceasta vă puteți bucura de un conținut video mai bun și poate rula diverse aplicații care cer o placă video performantă. .

Asus UX433FN are inclus în pachet și o husă slim pentru a-l proteja mai bine când îl transportați. Un număr mai redus de porturi nu reprezintă o problemă pentru că acum avem cele mai rapide porturi și e inclus un adaptor la RJ45 dacă vreți să vă folosiți de cablul de rețea.

Te-ar mai putea interesa