Asus ZenBook 14 UX433FAC, laptop ultraportabil cu ecran FullHD

Seria de laptopuri Asus ZenBook 14 UX433FAC e una recent lansată motiv pentru care vedem procesoarele Comet Lake de la Intel pe aceasta. Sunt disponibile două culori – albastru închis și argintiu, dar și hardware-ul diferă în de preț. Voi decideți care vă convine mai mult și versiunea sistemului de operare diferă și ea (Home sau Pro). Poate fi folosit chiar și de companii deoarece reprezintă o soluție portabilă și fiabilă.

Din imaginea de jos se vede că are un design foarte subțire și porturile sunt suficiente, chiar dacă nu sunt multe de același tip (are câte unul din fiecare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din numele său reiese clar că avem un ecran du diagonală de 14 inci, care e de ajuns pentru cei care vor o soluție portabilă, iar la birou folosesc un desktop cu mai mult spațiu de lucru. La un laptop se poate conecta oricând un monitor sau televizor deoarece are ieșire video. Pentru a avea mai multe porturi, se poate alege un adaptor cum e și acela din pachet (de la USB 3.0 la RJ45). Tastatura numerică nu e prezentă la laptopuri cu ecran mai mic de 15 inci, de aceea producătorul s-a gândit să o integrate în touchpad și poate fi activată când aveți nevoie de ea, fiind una digitală.

Păreri pro și contra

Ecranul cu margini subțiri e o tendință nouă pentru multe gadgeturi cu ecran, iar unghiurile de vizibilitate sunt generoase. Îmi place cum arată și parcă varianta pe albastru e mai elegantă, iar numpadul iluminat și tastatura iluminată sunt ceva mai bine evidențiate. Performanțele sunt ridicate cu noile componente – Core i5/i7, SSD M.2, memorie RAM de 8GB și placă video Intel. Autonomia e un punct forte al acestor laptopuri și nu e necesară o baterie mare.

Asus UX433FAC vine cu o husă la pachet care îl protejează în timpul transportului și e precum o mapă că doar are numai 1.15 kg. Avem un sistem audio performant cu tehnologie de ultimă generație – ICEpower, difuzoare fiind de tip Harman Kardon că doar e un laptop premium.

Te-ar mai putea interesa