Asus ZenBook 14 UX431FL, ultraportabil cu i7-10510U şi GeForce MX250

Asus ZenBook 14 UX431FL model UX431FL-AM056 e un ultrabook multimedia cu ecran de 14 inci şi dotări de top. Printre acestea aş aminti procesorul i7, cei 16GB memorie RAM şi SSD-ul de 512GB.
Modelul acesta e pentru cei interesaţi de o soluţie puternică pentru acasă ori la drum. În al doilea caz trebuie să ştiţi că portabilitatea e foarte bună cu o greutate redusă de 1,5kg şi o baterie care ţine mi mult de 5 ore.

Nu ştiu dacă se poate vedea din poza de alături, dar nu are numpad fizic, însă are NumberPad integrat în touchpad.
Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un dispozitiv modern şi cu multe facilităţi utile (cea amintită mai sus, tastatura iluminată etc).


Păreri pro şi contra

Modelul acesta din seria Asus ZenBook 14 UX431FL e unul avansat tehnologic deoarece are procesor i7 quad core (i7-10510U cu arhitectură Comet Lake) şi cip grafic Nvidia MX250 cu 2GB memorie video.
Memoria RAM a sistemului e de 16GB, fiind mai mult decât o să aveţi nevoie vreodată.
Iar, pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB. Aceasta e o capacitatea foarte mare, iar fiind vorba despre Solid State Drive toate sarcinile vor fi accelerate.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluţie FHD şi panel calitativ. Pentru ca lumina să nu se reflecte are finisaj anti-orbire (anti-glare). Rama ecranului e una subţire numită NanoEdge.
Şi sunetul e unul bun pentru că are două difuzoare de firmă – Harman Kardon.
La capitolul porturi laptopul are 3 porturi USB, HDMI, card reader wireless ac şi bluetooth. Unele laptopuri noi (cum e cazul acestuia) nu au LAN, putându-se folosi wireless sau un adaptor pentru LAN.
Durabilitatea e un atuu la notebook-urile celora de la Asus. Modelul de faţă respectă standarde militare din SUA precum laptopurile lor de gaming. În felul acesta beneficiem de un dispozitiv cu fiabilitate excelentă.

Modelul acesta de Zenbook vine ca o alternativă la Vivobookuri prin faptul că oferă portabilitate extinsă într-un dispozitiv care poate fi considerat ca fiind şi desktop replacement datorită puterii componentelor.

Lasă un comentariu