Asus ZenBook 14 UX431FA, laptop pe albastru metalizat

Laptopul din imaginea de jos are un finisaj metalizat care e unul foarte popular și e o nuanță de albastru deschis. Laptopul Asus ZenBook 14 UX431FA are un hardware interesant pentru acest buget – procesor Core i5, memorie RAM de 8GB, SSD M.2. Tastatura numerică nu lipsește nici ea și e una digitală, adică e integrată în touchpad. Acest tip de touchpad e prezent la multe alte serii similare de la acest brand și e utilă pentru cei care lucrează cu numere.

Oferă doar Free DOS de aceea are și un preț atât de atractiv, iar ulterior trebuie instalat ulterior de pe un stick USB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele laptopului sunt diferite de cele ale unui desktop, iar procesorul Intel nu e foarte popular pentru că e vorba de generația Comet Lake. Performanțele sunt mari pentru că are 4 nuclee caș i cele de gaming însă restul specificațiilor sunt diferite. Memoria RAM are o frecvență mai mică pentru ca voi să vă bucurați de o autonomie mare, iar capacitatea de 8GB e de ajuns pentru cele mai multe aplicații ori taskuri.

Sunt numeroase serii Zenbook iar cea de sus e una mai portabilă și sunt variante de 15 inci dacă vă gândiți la un ecran puțin mai mare. Oricum, variante de 17 inci nu sunt deoarece sunt ultraportabile care sunt destinate celor care sunt în mișcare tot timpul.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată e prezentă și ea, că doar e vorba de seria ZenBook 14. Are un design solid și ușor care cântărește numai 1.39 kg, că doar e o variantă de 14 inci. Ecranul NanoEdge arată bine cu acele margini subțiri și panoul e de tip IPS pentru a vă bucura de o imagine clară indiferent de unghi. Conectivitatea este excelentă chiar dacă e un laptop subțire și porturile sunt poziționate bine pentru a nu deranja când conectați periferice.

Asus UX431FA are balama de tip ErgoLift pentru a avea o poziție mai bună de scris și se vede din imagine această dotare. Îmi place că difuzoarele sunt îndereptate spre utilizator și sunt patru la număr (de la Harman Kardon).

Te-ar mai putea interesa