Asus ZenBook 13 UX333FN-A3133T, laptop albastru de 1 kg

Ultraportabilul Asus ZenBook 13 UX333FN-A3133T e unul dintre puținele modele care au un design atât de elegant și cu dotări atât de bune. Aceasta nu e prima seri de la acest brand care a oferit acea tastatură numerică în touchpad. Seria și brandul sunt bine evidențiate de acea linie aurie care o vede sub ecran. Laptopuri mici pot fi și performante, iar acesta e un bun exemplu deoarece are noul Core i5 din seria Whiskey Lake, astfel avem mai multe nuclee. Bine, nu e chiar atât de mic pentru că nu veți sta departe de el și poate veți conecta un televizor la el.

Placa video dedicată de pe acesta se descurcă bine în jocuri dar nu aș recomanda laptopul pentru gaming, deoarece nu are construcția necesară (e prea compact și nu are răcire cu două coolere cum e la seria TUF). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem o configurație multimedia bună pentru multe tipuri de taskuri și pot fi variante și cu Core i7 dacă vreți un laptop . E echipat cu un sistem audio avansat care oferă claritate excelentă însă pentru cei pasionați de muzică, tot le recomand un sistem audio sau o pereche de căști (pentru bass). De multe ori nu e nevoie de cel mai scump laptop de pe piați, chiar și cel de sus e de ajuns.

Păreri pro și contra

Îl recomand pentru că arată bine, are o construcție solidă, conectivitatea e bună, prețul e atractiv dacă e să comparăm acest model cu unul de la concurență. Producătorul s-a gândit cum l-ați putea transporta mai ușor și sigur, de aceea a inclusă husă slim care protejează gadgetul. Conectivitatea e foarte bună la acesta și chiar nu veți simți lipsa vreunui port. Nu trebuie să îmbunătățiti nimic la configurație pentru că aveți suficient din fiecare – spațiu de stocare, memorie etc.

Asus UX333FN-A3133T are Windows preinstalat și se vede din numele său, pentru că are acea terminație – T. Tastatura numerică iasă bine în evidență pentru că e iluminată și e pusă exact unde trebuie. Chiar și tastatura are funcție de iluminare dacă vreți să lucrați seara sau într-o cameră cu luminozitate scăzută.