Asus ZenBook 13 UX333FA, ultrabook albastru cu Windows 10

Seria nouă de ultraportabile de la acest brand arată diferit de restul generațiilor, iar tastatura numerică e prezentă în touchpad și poate fi activată când aveți nevoie de ea. Asus UX333FA-A3126T are o configurație destul de performantă care include următoarele componente: Core i7 Whiskey Lake, SSD de 512GB, memorie RAM satisfăcătoare și placa video Intel. Discutăm de hardware actualizat și care e perfect pentru aplicații office, însă pentru aplicații de editare video sau jocuri aveți serii de laptopuri diferite.

Designul său e unul destul de atractiv dar pot fi variante și pe argintiu, însă nu cred că vă interesează cum arată la exterior, ci sunteți interesați de o eficiență cât mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă unele laptopuri sunt atât de compacte și portabile, ele beneficiază de dotări excelente în special dacă discutăm de seria Zenbook, aceasta fiind o serie premium. Difuzoarele de pe acesta oferă o claritate superioară pentru că sunt de tip Harman Kardon, iar dacă vreți mai mult bass puteți alege un sistem audio clasic sau o pereche de căști.

Windows 10 e singura opțiune pentru laptopurile noi pentru că oferă drivere compatibile. Mult mi ieftine pot fi cele fără Windows 10 instalat, cum sunt: UX333FA-A4109 (i7) și UX333FA-A3196 (i5).

Păreri pro și contra

Astfel de laptopuri au o portabilitate superioară deoarece sunt folosite componente mai mici, carcasa e metalică, iar ecranul are margini mai subțiri. Poate că din poză nu se observă, dar acest laptop are tastatură iluminată care nu e pe o anumită culoare cum se întâmplă în cazul modelor de gaming. Displayul acestui model are specificații foarte bune care vor fi apreciate de toți utilizatorii, iar marginile înguste fac ca voi să beneficiați de un ecran mai mare pentru o construcție mică (similară cu cea e unui model de 12 inci).

Asus ZenBook 13 UX333FA-A3126T e însoțit și de niște accesorii care vă vor fi de folosi pentru a-l transporta mai ușor, iar aici mă refer la acea husă. Se poate conecta fără fir la internet iar dacă nu aveți doar posibilitatea conectării cu cablu, atunci trebuie să folosiți adaptorul. Laptopurile foarte subțiri nu au port LAN dar nu e un minus.

Te-ar mai putea interesa