Asus X75VD-TY039D, laptop multimedia la reducere

X75VD e un laptop perfect pentru cei în căutarea unui notebook la care să se poată uita la filme HD fără pierderi de detalii mulțumită rezoluției 1600×900 pixeli. Asus X75VD-TY039D vine ca o alternativă la Asus X75VD-TY056D, iar acum are o reducere de preț de 150 lei. Inițial a avut un preț bun Vezi prețul special de azi », iar acest lucru poate confirmat de faptul că aici Asus X75VD-TY039D costă puțin.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea foarte clar că e vorba despre un model entry level, lucru confirmat și de prețul său. În partea dreaptă are tastatură numerică, despre care putem spune că are o contribuție importantă la introducerea rapidă a numerelor.

Laptopul

Caracteristici

  • Procesor: i3 2370M
  • Memorie: 4GB RAM, hard de 500 GB
  • Placă video: GeForce 610M și Intel HD în mod Optimus
  • Autonomie: undeva la 3 ore.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model faptul că are o portabilitate decentă, e performant, iar raportul dintre preț și calitate e excelent. Portabilitatea bună e datorată greutății de 3 kilograme și a bateriei care ține undeva la 3 ore. Performanța laptopului e ok și de aceea pot fi rulate pe el jocuri noi, lucru care poate fi văzut și din clipul de alături. Raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun deoarece Asus pune preț pe calitatea materialelor și asamblării. Iar, pentru a vă asigura că e un laptop bun, producătorul garantează doi ani acest laptop.
Singurul lucru care nu-mi place la acest model e faptul că nu are sistem de operare, ci doar un Free DOS. Eu recomand să instalați pe el Windows 8 sau 7 pe 64 biți.

Te-ar mai putea interesa