Asus X75VB-TY068D, laptop multimedia cu i3

Pentru persoanele interesate de un laptop cu ecran de 17.3 inci și care să aibă un procesor rapid cred că acest model Asus X75VB-TY068D ar fi numai bun. Vine cu procesor i3 Ivy Bridge și cu o placă video Nvidia GeForce GT 740M care ambele te vor ajuta să poți juca jocuri de ultimă generație fără sacadări.

Modelul acesta de x75 e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un notebook care are un ecran mare cu rezoluție 1600×900 pixeli, iar numeroasele porturi te vor ajuta să conectezi diferite dispozitive.

Laptopul
Laptopul

Vine cu un procesor i3 3110M, placă video GeForce GT 740M și un hard de 500 de giga. Despre procesor se poate spune că e unul foarte rapid, chiar dacă e vorba despre unul dintr-o generație anterioară. Iar, despre plăcile video putem spune că are două (o Intel HD și un model Nvidia) care ambele vor lucra în paralel.
Din păcate nu vine cu sistem de operare și de aceea cred că unitatea DVD e una foarte bună. Cu ea o să puteți instala ce sistem de operare doriți, însă probabil că cel mai rapid e să instalezi OS-ul de pe USB. Dacă mă întrebați ce să instalați pe el atunci aveți de ales între 7 și 8.1. Nu pot să zic care e mai bun, însă în scopuri profesionale 7 ar trebui să fie alegerea dvs deoarece toate programele vor merge perfect.

Lucrurile care le vei aprecia sunt portabilitatea (bateria ține circa 3 ore), performanța (mulțumită plăcii cu memorie dedicată și procesorului i3 cu 4 threaduri) și aspectul sobru.
Sunt și câteva aspecte negative cum ar fi că nu are ecran Full HD, iar unghiurile de vizibilitate sunt decente.

Deci, dacă ești în căutarea unui notebook care să aibă un ecran mare așa încât să poți lucra cu mai multe ferestre și să vezi mai bine filme atunci cred că acest model ar fi o recomandare din partea mea. Iar, dacă vrei să vezi mai bine cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu