Asus X751LD-TY072D, laptop de 17 inci

Asus X751LD-TY072D e un laptop cu ecran de 17,3 inci a cărui rezoluție e de 1600×900 pixeli, iar procesorul din dotare e unul foarte rapid i5-4200U. Normal că fiind vorba despre un laptop acesta e dotat cu un procesor i5 cu voltaj scăzut care are performanțe similare cu ale unui Pentium ori i3 de desktop. O altă piesă de rezistență din acest notebook e placa video GeForce model 820M. Nu e cea mai tare placă video, dar cel puțin e una cu memorie dedicată care-ți va asigura o experiență ok atunci când te joci ceva.

Dacă e să vorbim despre preț atunci pot spune că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Eu zic că nu e un cost prea mare în condițiile în care vorbim despre un laptop multimedia. Nu e din seria N, dar tot e un laptop numai bun la filme.
Aspectul e unul ok, iar acest lucru poate fi văzut mai bine în imaginea de alături, dar și în clipul de la final.

Laptopul
Laptopul

Modelul acesta de laptop e unul foarte bun, dar nu poate fi considerat ca fiind un desktop replacement deoarece nu are SSD și rezoluția ecranului nu e chiar așa de mare. Procesorul i5 e unul foarte bun, iar ca să vă faceți așa o părere trebuie spus că acesta e unul care îl găsim în laptopuri de top. Iar, legat de placa video trebuie spus că e una foarte bună utilă la jocuri, dar și browsing. Dacă nu știați, chiar și Chrome se folosește foarte mult de placa video pentru diferite lucruri.

Plusurile modelului acesta sunt aspectul de nota 10 (chiar dacă vorbim despre un model dintr-o clasă economică), performanța ok și că are o portabilitate ok (greutatea nu e așa de mare, ci de doar 2,4 kilograme, iar bateria ține vreo 4 ore).
Minusuri nu aș putea spune că sunt, având în vedere prețul mic, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut o rezoluție mai bună și un hard mai rapid ori un SSD.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cineva care vrea să vadă filme la o calitate bună. Costul de achiziție e mic și un astfel de laptop a devenit foarte accesibil. Lucrul acesta nu era valabil și în trecut deoarece atunci nu te atingeai de un model precum acesta dor cu 3000 lei… pe puțin.
Alături e un clip de prezentare a seriei din care face parte acest model. Din păcate nu e cel mai bun clip, dar când o să facă cineva un review am să pun aici.

Te-ar mai putea interesa