Asus X750JN-TY038D, laptop de 17 inci

Laptopul Asus X750JN-TY038D e o alegere bună deoarece poate fi un bun înlocuitor pentru actualul desktop. Dacă nu vă plac laptopurile prea mari deoarece sunt și destul de grele, atunci puteți alege un laptop de 15 inci. Îmi place cum arată acesta și chiar dacă nu e un model N, pare destul de reușit. Pe partea de dotări am observat că are cam tot ce vă puteți dori și dacă nu vreți ceva diferit, atunci nu văd de ce nu alegeți pe acesta. Dacă nu vă plac desktopurile ori tabletele,e un laptop ar fi cea mai bună alegere (e compact și funcțional). Tabletele nu oferă multe dotări dar sunt cele mai portabile gadgeturi de pe piață.

Prețul unui astfel de laptop nu e chiar așa de atractiv dar trebuie să înțelegem că are un procesor foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

E vorba de un Core i7-4710HQ care e prezent cam pe toate laptopurile performante. Placa video Intel e HD Graphics 4600 conform generației procesorului – Haswell. Are un ecran de 17 inci cu imagine HD+ pe care puteți să vizionați filme. Pe partea de memorie RAM are o plăcuță destul de mare și cred că e suficientă. O puteți înlocui oricând cu alta, iar pentru că mai are un slot liber, mai puteți pune încă una.

Oricum e un laptop de tip multimedia iar pentru cei care vor să încerce jocuri, o pot face însă le recomand să conecteze laptopul la o priză deoarece scade destul de mult autonomia. E un hard disk de 1TB cu viteză destul de bună dar nu e cel mai bun de pe piață. Placa video dedicată e una GT 840M care dorește să înlocuiască modelul anterior. Cu siguranță Windows 8 nu e cea mai nouă alegere, e bine să alegeți 8.1 deoarece vine cu destul de multe îmbunătățiri.

Plusuri: bateria sa oferă o autonomie decentă, configurație puternică, bluetooth, spațiu de stocare de 1TB etc.
Minusuri: nu are Windows 8.1 preinstalat.

Asus X750JN-TY038D e un laptop ceva mai bun pentru uz multimedia, dar și pentru altele (aplicații, internet etc). Pe partea de design, laptopul arată destul de bine și pentru cei care nu am văzut această serie, le-o recoamnd.

Te-ar mai putea interesa