Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X712FA, laptop cu SSD M.2 mare

Asus X712FA arată foarte bine și se vede din poza de jos că are un ecran generos, însă laptopul e mic pentru că are margini mai mici la ecran. Seriile X au avansat destul de mult pentru că sunt accesibile și se încadrează în bugetul utilizatorilor. Cele cu Core i7 pot avea un preț destul de mare, dar nu e nevoie de ele cât timp nu vreți să folosiți cine știe ce aplicații cu cerințe hardware ridicate.

Îl găsim prezent pe piață în numeroase variante și majoritatea au acel SSD performant (format M.2) și un procesor de ultimă generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Variantele disponibile sunt suficiente și cred că una dintre ele vă va fi pe plac: X712FA-AU211, X712FA-AU154, X712FA-AU207 și X712FA-AU203. Diferențe majore nu sunt între ele însă unul câteva dintre ele nu vin cu SSD, ci cu hard disc (de 1TB, respectiv de 2TB). Nu știu cât de important poate fi spațiul de stocare, însă pentru anumiți utilizatori.

Pentru dimensiunile sale, laptopul cântărește doar 2.3 kg și poate fi transportat ușor cu ajutorul unui rucsac. Porturile sunt aceleași indiferent de alegere și sunt de diverse tipuri (avem chiar și de tip USB tip C).

Păreri pro și contra

Cititorul de amprente ușurează autentificarea, însă nu sunteți obligați să-l folosiți. Arată foarte bine pe argintiu, pe când rama ecranului e neagră și se asortează cu interfața sistemului de operare. Nu are Windows 10, însă acesta trebuie să-l puneți voi ulterior și e simplu dacă aveți un stick. Tastatura iluminată e un alt plus oferit de o așa serie și cred că e perfectă pentru cei ce lucrează mult pe el și se află în continuă mișcare.

Asus X712FA e ceva mai diferit decât restul seriilor, iar ecranul pare să fie în centrul atenției. Sunt multe laptopuri de 15 inci doar că pentru unii utilizatori poate fi o trecere cam mare pentru că un monitor e mai mare. Pentru taskuri simple, un ecran Full HD e perfect și pentru vizionarea de filme sau clipuri, un ecran de minim 17 inci e necesar.