Asus X571GD, laptop cu procesor Coffee Lake şi ecran de 120Hz

Asus X571GD e un laptop performant dotat cu componente care să facă faţă jocurilor solicitante, adică cu procesor i5, cip grafic GTX şi ecran cu refresh de 120Hz. Există şi o alternativă cu i7 pentru persoanele care vor ceea ce e mai bun.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi care se comportă formidabil în sarcini solicitante. Din poza de alături puteţi vedea cum arată acest laptop de 15 inci.

Păreri pro şi contra

Modelul Asus X571GD-AL128 e unul care vien cu ecran de 15 inci a cărui rezoluţie e 1920×1080 pixeli, iar pentru ca imaginea să fie cursivă are refresh de 120 Hz. Acest ecran are ramă îngustă, design numit NanoEdge.
Nu are unitate optică, dar în schimb are 4 orturi USB, HDMI, LAN, wireless ac, bluetooth şi card reader. Sistemul de operare (Windows 10, de preferat) se poate instala de pe un stick USB.
Nişte facilităţi mai deosebite ar fi tastatura iluminată şi cititorul de amprente. Mi se pare un lucru normal ca toate laptopurile să aibă astfel de dotări. Mai nou şi laptopurile din categoria multimedia vin cu aşa ceva. Şi aici mă refer la modelul Vivobook Pro de 17 inci care ar putea fi considerat ca o alternativă la acesta.
Nu doar imaginea e de calitte superioară, ci şi sunetul deoarece e vorba despre difuzoare Harman Kardon.
Stocarea se realizează pe un SSD cu o capacitate de 512GB, iar memoria RAM standard e de 8GB. Se pot instala undeva până la 16GB aşa încât totul să ruleze şi mai fluent.
Are cameră web aşa încât să puteţi purta conferinţe video. Unele laptopuri nu mai au aşa ceva, deci e un lucru care trebuie apreciat.

Per ansamblu acest model e unul performant capabil în diverse sarcini solicitante.
Precum alte laptopuri de la Asus şi acesta vine cu IceCool, adică o tehnologie care face ca temperatura să fie cât mai scăzută (între 28-35 grade la nivelul suportului pentru palme).

Te-ar mai putea interesa