Asus X560UD-BQ161, laptop cu SSHD FireCuda de 1TB

Laptopul Asus X560UD-BQ161 face parte din o nouă serie care arată foarte bine și care îmi amintește puțin de seria G3 de la Dell, adică finisaj negru cu albastru. Totuși, acesta e mai accesibil pentru că o tastatură fără funcție de iluminare și la acest brand fiecare configurație are un nume diferit. Cred că o să vă place această nouă serie pentru că oferă un hardware bun pentru multe jocuri recent apărute. Răcirea acestui laptop se face prin lateral și mi-ar fi plăcut mai mult dacă s-ar fi făcut prin spate.

Probabil vă întrebați, de ce un SSHD? Ei bine, acesta e combinația perfectă între un SSD și un HDD, adică aveți mult spațiu și aplicațiile vor porni mai rapid. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Kaby Lake R sunt prezente pe multe laptopuri office/multimedia, pe când cele de gaming au noile Coffee Lake-uri, iar Core i7 a devenit un Six Core foarte bun. Nu mai sunt laptopuri cu 4GB RAM, eventual dacă au Intel Pentium, deoarece procesoarele au nevoie de o memorie bună și cu o capacitate minimă de 8GB indiferent ce aveți de gând să faceți pe el.

Păreri pro și contra

Îmi place cum arată, adică combinați negru cu albastru se potrivește și scrisul e pe alb pentru că e mult mai vizibil, iar dacă ar fi fost iluminat cred că nu v-ar fi plăcut. Noul Core i5 e foarte bun pentru orice vă decideți să faceți pe laptop, pentru că are mai multe nuclee și împreună cu placa video dedicată va rula jocuri destul de cunoscute. Bineînțeles, poate fi folosit ca un laptop obișnuit și autonomia e generoasă în modul economic, iar productivitatea crește atunci când folosiți un mouse bun.

Asus X560UD-BQ161 nu e însoțit de un mouse, iar eu aș putea recomanda chiar unul wireless dacă nu vă gândiți să jucați jocuri (nu aveți nevoie de o precizie foarte mare). Instalarea Windowsului se face ușor deoarece poate fi achiziționat chiar pe stick și instalarea nu durează mult dacă l-ați pune pe unul cu interfață USB 3.0.

Te-ar mai putea interesa