Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X560UD-BQ157, laptop pentru divertisment

ASUS X560UD-BQ157 este un laptop făcut special pentru cei interesați să guste divertisment de calitate pe un laptop ok. Nu e un laptop de gaming, ci unul multimedia, iar dovada e faptul că are doar un ventilator.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un laptop care are ecran cu ramă subțire și componente de ultimă generație. Cred că se poate vedea și din imaginea de alături că acest laptop e unul complet negru cu inserții de albastru.


Pro

Modelul ASUS X560UD-BQ157 are un procesor i7-8550U de tip quad core din seria Kaby Lake R care e a opta serie.
În sarcini video complexe acest procesor e susținut de placa grafică GTX 1050 care are propria memorie.
Pentru stocare are are un hard de 1 TB de tip hibrid, adică SSHD. În acest fel puteți stoca pe el câte fișiere doriți.
La capitolul conectivitate acest model are multiple porturi printre care aș aminti 3 USB-uri, un HDMI și porturi de rețea (LAN și wireless ac).
Portabilitatea este excelentă cu o greutate redusă de 2kg și o baterie care poate ține și 3-4 ore în funcție de ce faceți pe el.
Memoria RAM e un suficientă deoarece e vorba despre 8GB memorie RAM tip DDR4, dar se mai pot adăuga încă 8GB deoarece are un slot liber. Frecvența memoriei e de 2133 Mhz.
Poate fi utilizat din prima deoarece are sistem de operare preinstalat, dar e vorba despre o distribuție Linux.

Contra

Modelul acesta e unul care nu dispune de unitate optică, iar configurația nu se pretează pentru gaming de lungă durată (răcirea nu e ca la un Asus Rog).

Verdict

Un astfel de laptop se adresează celora interesați de ceva fiabil și cu performanțe de top. Asus e cunoscut ca fiind un brand de top cu laptopuri care nu pot fi întrecute la capitolul calitate a construcției și fiabilitate.
Internetul Gigabit va fi foarte rapid pe un astfel de laptop mulțumită procesorului și a stocării.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu