Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X560UD-BQ017, laptop cu i7-8550U Kaby Lake R

Dacă sunteți interesați de un laptop cu o portabilitate mai bună decât a unui laptop TUF atunci Asus X560UD-BQ017 ar fi recomandarea mea. Are aproape aceleași componente, doar că greutatea e mai scăzută cu vreo 300 de grame.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care se descurcă excelent în sarcini multimedia. Din imaginea alăturată puteți vedea că e un laptop negru cu albastru.


Avantaje și dezavantaje

Modelul Asus X560UD-BQ017 e un laptop din categoria multimedia dotat cu procesor i7 Kaby Lake R și cip grafic GTX 1050. Procesorul e un model 8550U cu 4 nuclee, iar din această cauză totul va rula fluent. Până la urmă procesorul e cea mai importantă componentă dintr-un PC.
Stocarea diferitelor informații se realizează pe SSD cât și pe hard. Primul are o capacitate de 128 giga, iar al doilea are 1 terra. Recomand ca instalarea sistemului (de preferat Windows 10) să se facă pe SSD.
La capitolul porturi acest dispozitiv are 3 USB-uri, LAN Gigabit, wireless ac și HDMI. Se poate conecta un mouse bluetooth deoarece acest aparat e dotat cu bluetooth.
Portabilitatea e una bună din punct de vedere al greutății, însă dpdv al duratei bateriei nu e așa de bună deoarece aceasta ține undeva la 4 ore.
Ecranul e unul ok cu margini subțiri și cu rezoluție FHD. Pentru ca lumina să nu se reflecte acesta are strat anti-glare.
Nu are tastatură iluminată, aceasta fiind utilă celora care stau mult la laptop în timpul serii.

Concluzie

Dacă vreți un laptop cu aspect special și performanțe superioare atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Lipsa tastaturii iluminate nu e neaparat un dezavantaj în cazul în care nu stați noaptea la laptop.
Pentru cei interesați să instaleze Windows 10 trebuie să spun că acest laptop va rula perfect acest sistem de operare, iar consumul mare de RAM e de la aplicațiile care pot fi dezactivate așa încât în mod idle să consume 1,2-1,4GB RAM și nu peste 2.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu