Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X560UD-BQ016, laptop cu procesor i7-8550U și SSD mare

Laptopul Asus X560UD-BQ016 face parte dintr-o serie nouă de tip multimedia, care e diferită de restul și oferă un hardware impresionant. Ideea e că are cel mai nou i7 de pe piață care oferă și o autonomie bună, în caz că vreți să-l folosiți doar pe baterie. Când îl țineți pe birou puteți renunța la baterie pentru că bateria are un număr limitat de cicluri de încărcare. Performanțele sunt ceva mai bune în jocuri dacă folosiți laptopul în priză și oricum nu cred că vă doriți să rămâneți fără baterie în mijlocul jocului.

Îmi place acea combinație de negru cu albastru, însă ar fi fost ideal dacă ar fi avut și o tastatură iluminată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele acestui laptop sunt destul de interesante și nou i7 Kaby Lake R chiar poate fi folosit pentru orice pentru că are 4 nuclee și o placă video integrată bună. Pentru jocuri, aveți cea dedicată care e bună însă dacă sunteți un gamer înrăit, ar trebui să vă gândiți la o placă video model Ti sau mai scumpă. SSD-ul ajută sistemul și aplicațiile să pornească mai rapid, dar și viteza de copiere e una superioară.

După cum am zis anterior, Asus încearcă ceva diferit cu această serie și chiar dacă nu e un ultraportabil, e mult mai compact decât laptopuri din generații precedente.

Păreri pro și contra

Porturile sunt tot mai bune, adică veți vedea tot mai multe USBuri de tip 3.0, dar și unul e de ajuns pentru a folosi stickul de memorie. Tehnologia WiFi ac e una foarte bună și nu trebuie să folosiți cablul de rețea dacă nu vă place să fie pe birou. Greutatea laptopului a scăzut pentru că și dimensiunile sunt mai reduse, comparativ cu alte serii de 15 inci. Mi se pare normal ca brandurile să reducă puțin din carcasă, pentru ca ecranul să fie cât mai aproape de margini. Acestea sunt tendințele și se poate vedea la alte tipuri de gadgeturi (televizoare și telefoane).

Asus X560UD-BQ016 are un hardware bun care nu mai trebuie upgradat, pentru că oferă tot ce aveți nevoie, însă aveți posibilitatea să puneți și mai multă memorie (maxim 16GB).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu