Asus X55VD-SX171D, laptop cu tehnologie SonicMaster

Laptopul Asus X55VD-SX171D e unul dintre ultimele modele din această serie și care oferă un Pentium IvyBridge. E vorba de Pentium 2020M care aduce o placă video nouă și un plus de eficiență. Deasemenea, memoria RAM are o frecvență mare – 1600 MHz. Până acum vedea o astfel de memorie doar pe procesoarele din seria Core i. Îl recomand oricui deoarece la un așa preț oferă capabilități de gaming, ecran de 15 inci și destule porturi. Îmi place că față de modelelor anterioare oferă o baterie mai mare și un design interesant. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar datorită prețului așa de mic cred că o să vă permiteți un mouse Genius Xscroll Black și eventual un router D-Link DIR-615.

Poze

Din poza de jos se observă că finisajele nu sunt în totalitate pe negru ci pe un gri, iar tastatura e una înghesuită.

Tastatura
Tastatura
Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul său nu a apărut pentru prima dată pe acest laptop, însă e destul de rar întâlnit pe laptopuri. Probabil pe viitor îl vom vedea pe mai multe laptopuri având în vedere că oferă o memorie RAM mai bună. E vorba de una de 4GB a 1600MHz, dar are și o placă video Intel HD 4000. Dar pentru că are o placă video GeForce 610M e una de 1GB. Ecranul de 15 inci e unul cu protecție lucioasă și care are o rezoluție HD. Hard diskul său e unul de 500GB, e același model care poate fi întâlnit și la alte laptopuri.

Dotările sale le știți și de la alte modele dar și de la seria precedentă. Dacă nu le știți le voi enumera: cameră web, card reader, difuzoare, tehnologie audio  SonicMaster, USB 3.0/2.0, LAN, WLAN etc. Autonomia laptopului joacă un rol important având în vedere că e un gadget portabil. Având în vedere că bateria e de 6 celule, autonomia sa atinge 3 ore și ceva în mod economic. Sistemul de operare care vi-l recomand e Windows 7 sau 8 pe 64 biți, deoarece vine cu o configurație nouă și are doar Free DOS.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are raport preț/performanță bun, design plăcut, Instant On, porturi USB 3.0 și tehnologie audio SonicMaster.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Asus X55VD-SX171D e o alegere bună iar numărul mic de porturi USB car putea fi un minus dar numai dacă vreți să conectați mai multe periferice. AM pus un clip jos pentru a vă face o idee mai bună despre acesta:

Lasă un comentariu