Asus X55VD-SX046H, laptop multimedia cu reducere 300 lei.

Actualizare: Modelul Asus X55VD-SX046H costă acum 2299 lei, ieftinindu-se cu 300 lei. Banii pot fi folosiți pentru un maus MS Mobile 3000v2 și un router Asus RT-N10LX.

Asus X55VD-SX046H e un laptop nou negru cu albastru care intră în categoria multimedia deoarece are procesor i3-2350M și cip GeForce 610M. Poate fi considerat ca fiind și laptop premium deoarece are Windows 8 preinstalat, iar faptul că are un preţ bun Vezi prețul special de azi → mi se pare foarte bine. Din păcate nu are ecran touch precum X202E, dar e bine și așa.

Poze

Din pozele de alături e tot un model X55VD, însă de alte culoare, dar vă puteți face o părere aproximativă despre design și cum e tastatura. Iar, la final e un preview cu acest model care iarăși de altă culoare, mai exact pe negru complet. Din păcate, ecranul e unul glare, iar acest lucru se poate vedea din prima poză. Acest lucru nu are neaparat un impact negativ deoarece imaginea va fi mai clară față de alte modele care au anti glare.

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

Modelul de față are un ecran de 15,6 inci și asta înseamnă că filmele se vor vedea foarte bine dacă sunt la calitate HD deoarece ecranul e unul HD+ cu rezoluție 1366 pe 768 pixeli. Dacă vă plac jocurile atunci acest model o să vă ajute să le jucați deoarece are procesor i3-2350M și cip grafic 610M cu memorie dedicată.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu cele mai noi porturi cum ar fi HDMI, USB 3; are OS preinstalat; GPU-ul poate fi utilizat și la gaming; autonomia e una crescută deoarece are acumulator cu 6 celule; portabilitatea e crescută datorită bateriei care ține mult și a greutății de puțin peste două kilograme.
Contra: ecranul nu e Full HD, nu are SSD, iar cipul grafic nu are bus pe 128 biți.

Concluzie

Un laptop pentru persoanele pasionate de filme și care nu se prea joacă ori sunt gameri de weekend cred că e acest X55. Din moment ce vine cu Win 8 înseamnă că nu trebuie să vă bateți capul cu instalarea Windows sau a driverele deoarece aveți totul gata pus pe el. Pentru o impresie mai avizată despre cum arată acest model puteți vedea din clipul de alături. Trebuie menționat că în clip e un model pe negru complet, iar X55 vine pe mai multe culori.

Lasă un comentariu