Asus X55VD-SX037D

Actualizare: Asus X55VD-SX037D are acum o reducere de preț de 400 lei de la 1929 lei, iar acum costă 1529 lei până pe data de 21.06. De banii economisiți poți lua o geantă Natec NTO-0335 care costă 49 lei.

Articolul din 10.10.2012:
Asus X55VD-SX037D este un notebook foarte bun care vine din noua serie X55 ca o alternativă la X55VD-SX012D care e un model mai ieftin. Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un laptop care are procesor i3-2328M Sandy Bridge, 4 giga memorie RAM și cip grafic GT 610M. Eu aș recomanda un astfel de laptop persoanelor care vor o soluție pentru a viziona filme, a naviga pe Internet și pentru a se juca un joc la sfârșit de săptămână.

Poze

X55VD-SX037D e un laptop tipic Asus care arată foarte bine, iar acest lucru se poate vedea în detaliu din preview-ul de la final. Ecranul laptopului e de 15,6 inci și din această cauză calculatorul portabil are o greutate de 2,45 kilograme care nu e deloc mare în opinia mea. Laptopurile din seria anterioară, adică X54, nu arătau prea bine, și se vede că aceasta are un aer de premium.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Acest model de laptop e unul care arată foarte bine și ca specificații are un procesor i3 Sandy Bridge, multă memorie RAM și un cip grafic Nvidia GT610M. Acest cip e unul care vă va ajuta la jocuri și datorită tehnologiei Optimus o să fie activat doar când e nevoie de mai multă putere de procesare pe partea video. Memoria RAM e una de 4GB, dar eu cred că o să vă ajungă. Pe partea de porturi are USB3, HDMI și altele care vă vor ajuta să conectați diferite aparate la notebook.

Păreri pro şi contra

Pro: autonomia bateriei e una de până la 3-4 ore maxim deoarece laptopul are o baterie cu 6 celule; ecranul are o rezoluție HD+ numai bună vizionării filmelor HD; hardul e foarte încăpător deoarece are 500 GB; placa video dedicată e foarte bună și la jocuri deoarece are memorie dedicată și busul memoriei e pe 64 bit.
Contra: poate că era utilă și conexiunea bluetooth.

Concluzie

X55VD-SX037D e un laptop bun și chiar dacă nu se poate adăuga mai multă memorie RAM, din câte știu eu, acest lucru nu prea contează. Față de seria X54 se vede că Asus a progresat mult pe partea de design, dar și la performanțe. Dacă doriți să vă faceți o părere despre cum arată și ce poate atunci vă invit să urmăriți preview-ul de alături care e unul foarte reușit în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Asus X55VD-SX037D”

  1. Buna ziua,
    Am gasit si varianta aceasta de asus la un pret convenabil si revin cu intrebarea daca si acesta se comporta mai bine decat acel acer e1 33114 …
    Si daca se poate folosi fara probleme pentru filme,web browsing si photoshop.
    Va multumesc mult!

Comentariile sunt închise.