Asus X55A-SX118D

Un laptop de 15.6 inci accesibil și nou care vi-l recomand e acest laptop Asus X55A-SX118D. Face parte din ultima serie numită X55 care e o serie cu laptopuri accesibile și configurații noi. Spre deosebire de seria precedentă aduce componente hardware noi, o baterie de 6 celule și un touchpad generos cu butoane integrate. Chiar dacă nu are un procesor IvyBridge, placă video dedicată sau 4GB RAM, prețul e unul atractiv iar  o memorie de 2GB e destul de ieftină. Bineînțeles acest upgrade e necesar doar dacă vreți un multitasking mai bun, deoarece nu va fi utilă la altceva. Acest laptop poate fi luat și în rate fixe în cazul în care vi se pare prea mare prețul, deoarece X55A-SX118D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Laptopul
Acțibild

Specificații tehnice

Configurația sa e una office și nu veți găsi ceva mai bun în acest preț sau poate aveți noroc să găsiți ceva cu Pentium. Dar și acesta e unul Dual Core decent deoarece e un B830 de 1.8 GHz. Spun asta deoarece oferă o viteză de procesare superioară AMDurilor din seria E, oricare ar fi ele. Poate fi folosit pentru vizionarea de filme sau pentru a juca jocuri mai vechi deoarece are o placă video Intel integrată. Acesta nu e recomandată pentru jocuri deoarece nu are memorie video dedicată. Are un ecran de 15 inci HD și e suficient de mare pentru a viziona filme de la o distanță medie față de acesta.

Pe partea de memorie, oferă un spațiu de stocare de 320GB și 2GB. Dacă nu vreți mai multă memorie RAM, puteți să instalați o versiune de Windows chiar și pe 32 biți. Dotările sale sunt cele standard, iar pe lângă acestea are port USB 3.0 și HDMI. Portul USB 3.0 e ideal pentru medii de stocare cu aceeași tip de interfață. Puteți conecta și un televizor la acesta atunci când vreți să-l folosiți ca media player. Are caracteristici bune comparativ cu cele ale unui netbook.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor performant, port USB 3.0, autonomie de maxim 4 ore, FreeDOS și preț atractiv.

Minusuri: doar 2GB.

Concluzie

Acest Asus X55A-SX118D e un model Office și e evident din codul său – X55A. Dacă vreți să jucați din când în când un joc, un X55VD ar fi ideal deoarece vine cu plăci video NVIDIA GeForce 610M de 1 GB. Jos am pus o prezentare a unui model similar ca să vă faceți o idee despre el:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X55A-SX118D”

Comentariile sunt închise.