Asus X55A-SX041D

Asus X55A-SX041D e un laptop care vine ca o alternativă la seria X54 (despre care trebuie să știți că e foarte populară) și de aceea e tot un laptop entry level, adică de tip office. Nici nu costă prea mult deoarece poate fi al tău la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pe acești bani primești un laptop cu 2 ani garanție, HDMI, USB3 și ecran HD+.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că Asus X55A nu arată foarte diferit în comparație cu versiunea X54 și arată oarecum precum un Acer. Culoarea sa e neagră, iar în partea dreaptă se poate vedea că are tastatură numerică ceea ce e foarte bine pentru persoanele care vor folosi laptopul pentru calcul tabelar.

Laptopul
Acțibild

Specificaţii tehnice

X55A-SX041D vine cu procesor Pentium B970 care e un model dual core cu cip grafic integrat. Acest cip grafic e unul foarte capabil deoarece poate reda chiar și conținut 720p… fiind un cip Intel HD Graphics. Acest cip nu are memorie grafică dedicată, dar tot e bun la jocuri… însă nu ideal. Ecranul de 15,6 inci e numai bun pentru vizionarea filmelor HD, iar porturile din dotare vă vor ajuta la conectarea unui monitor dacă ecranul vi se pare cam mic. Vine și cu un hard de 500 de giga care e destul de încăpător atât pentru filme cât și pentru muzică.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun, și asta deoarece nu vine cu OS care i-ar fi crescut prețul și nici cu memorie dedicată pentru GPU; garanția sa e de 2 ani și dacă vreți să-l faceți un laptop de îndelungă folosință atunci puteți opta pentru o extensie de garanție; bateria ține destul de mult deoarece are un acumulator cu 6 celule.
Contra: nimic.

Concluzie

X55A-SX041D e un laptop nou despre care vă puteți face o oarecare părere din clipul de alături care e un preview destul de bun… păcat că e în rusă. La 17 milioane cred că e un model perfect pentru navigat pe Internet, vizionat filme și ascultat muzică. Din păcate, cipul grafic integrat nu e unul care să poată suporta redarea filmelor 1080p, adică Full HD și asta deoarece nu e la fel de puternic precum modelele din procesoarele i5 ori cele i7.

Lasă un comentariu