Asus X556UQ-DM480D, laptop multimedia de 15 inci cu ecran FullHD

Laptopul Asus X556UQ-DM480D face parte din cea mai nouă generație de laptopuri și se poate observa după cum arată și ce oferă. Procesorul face parte din generația a 7-a de la Intel, memoria RAM e de tip DDR4, placa video e GeForce 940MX. Hard discul nu prea m-a impresionat deoarece nu e foarte performant și un SSD cred că era mai pe placul vostru. Se poate pune mai multă memorie RAM dar nu se poate depăși 16GB, iar HDD-ul poate fi înlocuit cu ce doriți. Nu puteți pune SSDuri de tip M.2 pe astfel de laptopuri deoarece e nevoie de o placă de bază specială.

Alternativele sunt destule deoarece există și alte serii care poate v-ar interesa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Observa la acest model că memoria RAM e integrată și doar un singur solt mai e liber pentru încă 8GB, dar nu cred că e nevoie de atâta memorie. Doar anumite programe sau jocuri cer mai mult dar nu prea are sens dacă nu solicitați prea mult. Multe laptopuri sunt folosite doar pentru că sunt portabile, astfel că puteți viziona filme pe un televizor dacă are cablu HDMI. Aceste gadgeturi pot fi luate oriunde și e bine să luați încărcătorul și un mouse wireless cu voi.

Seria X tinde să devină una premium dar sunt și variante mai ieftine pentru cei cu un buget limitat.

Păreri pro și contra

Oferă componente destul de noi, autonomia de lucru e destul de mare dacă-l folosiți ca un model office și greutatea e destul de mică. Totuși, putea să vină cu Windows 10 preinstalat pentru a nu mai pierde timpul cu instalarea sa, doar că nu era la fel de accesibil (ar fi fost puțin mai scump).

Asus X556UQ-DM480D poate fi cel mai bun laptop în acest buget și dacă sunteți fan Asus, nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta. Chiar dacă e mai închis la culoare decât alte modele, mi se pare destul de elegant pe acel maro închis și nu e o culoare chiar atât de pretențioasă.

Te-ar mai putea interesa