Asus X555QG-XX010D, laptop cu procesor AMD

Laptopurile cu componente AMD sunt destul de rare dar trebuie luate în calcul deoarece Asus X555QG-XX010D e echivalentului unui laptop cu Core i5 și GeForce 920M. Pe partea de grafică, aceste componente se descurcă decent deoarece placa video integrată lucrează împreună cu cea dedicată – Dual Graphics, și nu separat ca la configurațiile Intel+Nvidia. Configurațiile performante pot costa destul de mult, dar depinde unde vreți să vă opriți. Un laptop cu finisaj argintiu, scoate mai bine în evidență tastatura sa.

Sunt destul de multe laptopuri oferite de acest brand care le puteți lua în calcul dar care nu costă mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa conține componente ca: AMD FX-9800P cu Turbo Boost și placă video integrată R7 Graphics, 8GB RAM și GeForce 920M. Hard discul de pe acesta are o capacitate de stocare generoasă și care poate fi utilă atunci când vreți să stocați multe fișiere media sau poze. Poate pe viitor vă gândiți să puneți un SSD în locul HDD-ului, că și așa diferența de preț e foarte mică.

laptopul se mișcă excelent cu un sistem de operare corespunzător și mă refer la Windows 10. Acesta nu prea e preinstalat pe noile laptopuri pentru a fi mai accesibil. Oricum, trebuie instalat ulterior dar voi poate îl aveți deja de la un prieten ori de pe internet.

Păreri pro și contra

Chiar și laptopurile mia accesibile arată bine, dar la interior lucrurile stau diferit. Poate că poza de sus nu e suficient de detaliată, dar acesta arată mult mai bine în realitate. Consider că are suficientă memorie RAM, dar se poate pune încă o plăcuță deoarece e un slot liber pentru anumite jocuri care au hărți mai mari. Programele nu cer performanțe hardware mai mari de aceea laptopurile office sunt atât de accesibile.

Acest laptop poate fi folosit ca un laptop clasic, adică nu trebuie să vă jucați pe el dacă nu doriți. Asus X555QG-XX010D face parte dintr-o serie interesantă și care chiar dacă nu e foarte populară, poate să ofere laptopuri cu procesor FX 6800P. Acesta poate să ruleze cele mai populare jocuri cu cerințe hardware mici – LoL, Dota etc.

Te-ar mai putea interesa